Állásbörze - Keres Archívum - Keresés
Környezetgazdálkodási Agrármérnök,Környezetvédelmi technikus Feltöltve: 2017. febr. 09. 10:42
Érvényes: 2017. ápr. 10.
Régió: Egész ország
Feladó: Hatalyák Máté
Részletek: Hatalyák Máté vagyok, 31 éves, hatvani lakos.

Tavaly júniusban fejeztem be a tanulmányaimat a Gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán, Környezetgazdálkodási Agrármérnök (hulladékgazdálkodási specializáción) szakon, felsőoktatási szakképzésen, kiváló záróvizsga eredménnyel. Szakdolgozatomat a Hatvan térségében megvalósuló hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztéséről írtam, mely szintén kiváló minősítést kapott.

Gyakorlataimat a Budaörsi Országos Logisztikai Központ Hulladékkezelő osztályán, a Parádsasvári szennyvíztisztító telepen, valamint a Hatvani Hulladékkezelő Központban töltöttem le, mely helyeken sok érdekes és hasznos dolgot láttam, végeztem és tanultam, mint pl. a különböző típusú hulladékok kezelése és ártalmatlanítása, hulladék kísérőjegyek kitöltése, hulladékok veszélyessé nyilvánítása, a hulladékbevallás elkészítése vagy a hatvani régió hulladékudvarának a berendezése.

Miután elvégeztem a képzést, rövid időn belül sikerült munkát találnom Budapesten, a Megaterra Környezetvédelmi Kft.-nél, mint környezetvédelmi technikus, ahol sok fontos dolgot végeztünk a környezet érdekében, mint például kármentesítés előkészítése, felszín alatti-, felszín feletti vizek-, szennyvíz-, talaj mintavételezése vagy talajvízfúrás, valamint az irodai feladatokba is betekintést nyertem. Sajnos a cég nem engedhette meg magának a további alkalmazásomat.

Nagyon fontosnak tartom a környezetvédelmet, melyben kiemelt szerep jut a modern kori hulladékgazdálkodásnak és ezért is adtam be a jelentkezésemet az oktatási hivatalhoz, hogy diplomázhassak ezen a szakon, hogy tovább fejlesszem megszerzett ismereteimet. A képzést tavaly szeptemberben kezdtem el az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Campusán.

Rendelkezem "B" (2003) és "C" (2008) kategóriás jogosítványokkal. Nagyon szeretek és magabiztosan tudok vezetni, immár 14 éves balesetmentesen.

A nyelvtudásom angol alapfokú, nem rég kezdtem el egy nyelvtanfolyamot, hogy letehessem a középfokú nyelvvizsgát.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését és úgy gondolja, hogy én lehetnék a megfelelő személy a pozíció betöltésére, kérem keressenek meg az alábbi elérhetőségeim egyikén.

06-70/775-4818
hmate26@gmail.com

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés