hirdetés

A KÖVET Egyesület második alkalommal rendezte meg a CSR Piac kiállítást június 2-án, a Millenáris Nagycsarnokban. A kiállítás keretében 40 cég összesen 65 különböző CSR intézkedésével és Valóban Felelős Vállalati modelljével jelent meg. A CSR Piac díjátadó gáláján 5 szakmai és egy közönségdíjat adtak át: a 2011 Legkiválóbb CSR Megoldása Díjat az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport Energiapersely-Energiasuli programja kapta, az év Valóban Felelős Vállalata címet pedig a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. érdemelte ki.

A szakmai zsűri három további díjat is kiosztott: a KKV különdíjat a szekszárdi Ízlelő Családbarát Étterem kapta, az Önkéntesség Különdíjat a Coca-Cola HBC Magyarország Kft., a Skanska Property Hungary Kft-t pedig a Környezettudatos Vállalatirányítás Különdíjjal jutalmazták.

A CSR Piac látogatói is dönthettek egy díj sorsáról, szavazhattak kedvenc CSR intézkedésükre. Idén a Közönségdíjat a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Igazgatóságának Zöld kommandó elnevezésű CSR intézkedése vihette el.