Expedíciózz a háztartásban Miskolcon (2012.06.07.)
2 / 17

miskolci lányok

Cikkünk: Startolt az ökoexpedíció

Szerző: Bajomi Bálint - Sarkadi Péter greenfo

A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata június 6-tól az ország 9 nagyvárosában invitálja standjaihoz a lakosokat annak érdekében, hogy a tanácsadók segítségével felfedezhessék a környezettudatosabb életmódhoz szükséges megoldásokat, technológiákat és eljárásokat, melyeket kisebb-nagyobb erőfeszítéssel, de ők is alkalmazhatnak háztartásukban.  Az Expedíciózz a háztartásban című rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet az fogyasztás csökkentésének szükségességére és növelje a megújuló energiák használatára vonatkozó ismereteket. Így például az öko-építészeti megoldásokról, a megújuló erőforrások alkalmazási lehetőségeiről, a megelőzést és víz takarékosságot szolgáló technikákról a hulladékminimalizálásról adnak tanácsokat, bemutatják a környezet és emberi egészséget kímélő szereket, vegyi anyagokat, melyeket érdemes a jövőben a tisztítás, tisztálkodás, barkácsolás során a háztartásunkban alkalmaznunk.

A nyitó rendezvényt Miskolcon, a Szinva teraszon tartották  június 6.-án, ahol a főszervező F. Nagy Zsuzsanna, a   Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata elnöke volt. Az érdeklődőknek  Hubay Dóra építész és  Cservenyák Gábor épületgépész adott szakmai tanácsokat.

 

miskolci lányok
Kis képek
F Nagy Zsuzsa főszervező miskolci lányok Szinva terasz ökotudatos lányai Cservenyák Gábor épületgépész tanácsai expedíciózott a greenfo F Nagy Zsuzsa sajtótájékoztatója legifjabb érdeklődők Hubay Dóra építész és Cservenyák Gábor épületgépész tanácsadók Hubay Dóra építész és F Nagy Zsuzsa nyugdíjas ökototózók ökolábnyom totó ökolábnyom önbevallás az ökoexpedíció szervezői Miskolc Szinva terasz társasjáték fiataloknak pörög a kocka, jön a kérdés megjöttek az óvodások is