Ökoexpedíció ismét Veszprémben (2012.09.28.)
1 / 16

kötháló stand

Cikkünk: Tudatos kérdései vannak a lakosságnak

Szerző: Ilyés Tímea

Újra elindult az Expedíciózz a háztartásban kampány, mely öt fő témakörre épül: az öko-építészetre, a környezetkímélő háztartási vegyi-anyagok használatára, a hulladékcsökkentés módozataira, az energiatakarékosságra és a víztakarékosságra. A helyi környezeti tanácsadók utcai standjainál 9 városban javaslatokkal, információkkal, kiadványokkal vértezik fel a látogatókat, akik a környezettudatosság és a háztartászöldítés útjára szeretnének térni.

A második kampánykörút hetedik állomása szeptember 27-én Veszprémban a Sétáló utcában volt, ahol a Kör Alapítvány több szakértő közreműködésével 11 és 17 óra között várta az érdeklődőket. 14 órakor sajtótájékoztatón Blaskovich Ákos mesélt a világkörüli környezetbarát hajóútjukról, arról, hogy ők milyen módon törekedtek saját expedíciójuk környezeti hatásait minimalizálni, hétköznapjaikat zöldíteni.

A projekt a KEOP-6.1.0/B/11-2011-0089 pályázat keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

kötháló stand
Kis képek
kötháló stand Veszprém Sétáló utca ökotippek ökotippek napellenzők alatt ökoexpedíció Veszprémben ökoexpedíció Veszprémben ökoexpedíció Veszprémben riport előtt ökoexpedíció Veszprémben faggatják a hajóst Mátyás Mónika főszervező öko önkéntes ökoexpedíció Veszprémben pihenőidő ami mindenhol bejött