Hirdetés

Tisztelt Olvasónk! Ha szeretné továbbra is megkapni vasárnaponként a Greenfo info hírlevelünket, akkor kérjük, regisztráljon újra 2018 május 27-ig honlapunkon, ahol természetesen várjuk az új feliratkozókat is. Ha kimarad, lemarad!

Mint ismert, 2018. május 25-én életbe lép az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation).
A rendelet szövege itt magyarul, vagy itt: GDPR magyar (1 MB pdf.)  és angolul.

Azért, hogy a jövőben is a jogszabályoknak megfelelően járjunk el az Ön adatainak kezelésében, és továbbra is eljusson Önhöz vasárnaponként a Greenfo info hírlevelünk, engedélyt szeretnénk kérni Öntől, hogy e-mail elérhetőségére a továbbiakban is küldhessük hírlevelünket. Mindehhez csak a következő lépésekre van szükség:

1. Az alábbi linken található honlapunk hírlevél feliratkozó aloldala.
2. Ennek kitöltésére kérjük Önt, mely pár másodpercet vesz csak igénybe.
3. Kitöltés után Ön egy e-mailt kap az Ön által megadott e-mail címre. (Kérjük nézzen rá a levélszemét mappára pl. a gmail rendszerben – Greenfo hírlevél visszaigazolás címmel)
4. Az e-mail elfogadásával Ön megerősíti, hogy Greenfo info hírlevelünket továbbra is fogadni kívánja, az ahhoz szükséges adat használatát (E-mail cím)  Ön engedélyezi számunkra, mely adatot harmadik félnek nem adjuk ki.
Amennyiben ezt a megerősítést nem küldi el, adatait töröljük, és 2018. május 27 után nem küldünk több hírlevelet Önnek.

Természetesen ezután is bármikor regisztrálhat hírlevelünkre.

Bízva sikeres együttműködésünkben örömmel látjuk folyamatosan növekvő követőink sorában itt a hamarosan megújuló honlapon, a hírlevelekben, és a Facebook oldalunkon is.

Ne maradjon le a Facebookon sem a Greenfo híreiről!

Megmutatjuk, miként állítsa be, hogy elsőként jelenjenek meg üzenőfalán a Greenfo legfrissebb hírei!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás