A rovat kizárólagos támogatója

Az indonéz bevándorlási hivatal vezetője, Ronny Sompie bajkeverőnek nevezte és az országból való kitoloncolással illetve a vízuma bevonásával fenyegette meg Leonardo DiCapriót, miután a harcos környezetvédő sztár több Instagram-posztban is bírálta az őserdőt és az állatokat halálra ítélő helyi pálmaolajbizniszt.

DiCaprio március 26-án érkezett meg Indonéziába. Ázsiai körútja előző állomása Japán volt, ahol nemrég mutatták be A visszatérőt, aminek a főszerepéért idén végre megkapta a régen megérdemelt Oscar-díjat. A színész a napokban egy szumátrai nemzeti parkban vendégeskedett, és az ott látottak hatására írta meg azokat az Instagram-posztokat, amiken teljesen kiakadt az indonéz kormány – írja a Guardian.

 

A sztár szerint mostanra olyan aggasztó méreteket öltött az őserdők kiirtása és a területek olajpálmákkal való beültetése, valamint az indonéziai bányászat, ami már komolyan veszélyezteti az őshonos elefántok, orangutánok, tigrisek és orrszarvúk élőhelyét. Szerencsére a kiutasítástól és a vízuma érvénytelenítésétől már nem kell félnie, mert mire az indonéz kormány hivatalosan reagált a posztjára, már elhagyta az országot- írta az index.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek