A rovat kizárólagos támogatója

Nem talál finanszírozást napelemes kiserőmű projektjéhez? Az EU-Solar Zrt. megmutatja a megoldást! Elárulja a titkot, miként juthat támogatott forráshoz kiserőmű építéséhez. Csak 1%-al kedvezőbb finanszírozással Ön 5-10 millió Forint extra profitra tesz szert a futamidő alatt!

A napelemes kiserőmű beruházók milliókat dobnak ki az ablakon azzal, hogy csupán 1-2 finanszírozási megoldást vizsgálnak meg. Holott egy kiserőmű beruházást nem lehet semmi más típusú beruházáshoz hasonlítani, mivel egy speciális befektetésről beszélünk, így a finanszírozással kapcsolatban sem lehet általánosan gondolkodni! Arról nem is beszélve, hogy a legjobb megoldást a tapasztalatok alapján csak nagyon kevesen találják meg!

Gondoljon csak bele…

Ha az EU-Solar Zrt.konferenciájának segítségével csak 1%-al kedvezőbb finanszírozási megoldáshoz jut, mint amit jelenleg tervez, ezzel Ön 5-10 millió Forint extra profitra tesz szert a futamidő alatt! Lehet, hogy a számlavezető kereskedelmi bank vagy a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pénzügyi megoldása jó lehetőségnek tűnik, viszont ez még mindig csak két lehetőség a sok közül.

Az  EU-Solar Zrt. konferenciáján az összes finanszírozási lehetőséget meg fogja ismerni!  2017. november 28. kedd  8.00 – 17.00 között a Hotel Park Inn by Radissonban (1138 Budapest, Szekszárdi utca 16 -18.) bemutatunk olyan külföldi támogatási lehetőségeket is, amelyekkel garantáltan nem találkozott még Magyarországon!  Legyen ott a konferencián, és tudjon meg mindent a finanszírozási lehetőségeiről!  IDE kattintva már biztosítja is helyét!

Milyen kérdésekre kap még választ szakértőnk, Csalódi Péter előadásában?
• Finanszírozható-e egy projektcég?
• Elkerülhető a tulajdonosi kezességvállalás?
• Melyik bankokhoz érdemes fordulni?
• Milyen paraméterektől függ a kamat mértéke?
• Mi a baj a támogatott hitelekkel?
• Mi szükséges az MFB 0%-os hitelpályázat elnyeréséhez?

Ne várjon tovább! Már csak pár napig juthat hozzá 40%-al olcsóbban konferenciánk belépőjegyéhez IDE kattintva. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek