A rovat kizárólagos támogatója

Immár hivatalos dokumentum is megerősíti, hogy a Tolnainé vezette hatóság évek óta törvénysértő adatkezelési gyakorlatot folytat. Ennyi konkrétum talán elegendő ahhoz, hogy felelős miniszterként Fazekas Sándor is észrevegye végre, amit az egész ország tapasztal: a környezetvédelmi főhatóságot alkalmatlan, a jogot semmibe vevő ember vezeti.

Hecckampányból hatósági vizsgálat – Rémálom a zöldhatóságnál VIII.

Jávor Benedek országgyűlési képviselő még tavasszal írásbeli kérdéssel fordult Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterhez az Országos Környezet- Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségnél tapasztalt, botrányok, többek közt a vélemények szerint jogsértő információközlési és hatósági ügyintézési gyakorlat miatt. Tünetértékű, az Orbán-kormány hivatalainak működéséről az utókor számára is hasznos tájékoztatást nyújtó válaszlevelében a miniszter a következőket írta:

"Tisztelt Képviselő úr! Politikai hecckampány helyett tegyen feljelentést az illetékes szerveknél. Amennyiben jogilag megalapozott és hatáskörömbe tartozó konkrétumokat tud a rendelkezésemre bocsátani, akkor természetesen magam is el fogok eljárni."

Miniszter úr, van egy jó hírünk, sőt kettő is. Az írásbeli kérdés beadását követően az adatvédelmi hatóság vezetőjét is megkerestem, vizsgálatot kérve a fentiek miatt, Péterfalvi Attila pedig meglátta – válaszlevelének tanúsága szerint -, amit Fazekas Sándornak nem sikerült – írta Jávor Benedek legfrisebb blogbejegyzésében. Részletek >>>

Kapcsolódó anyagok:

OKTVF-botrány: ombudsmani vizsgálatot kér a PM

A Fidesz továbbra is védi a zöldhatóság vezetőjét

Tolnainé leváltását követeli a Jobbik

Zöldhatósági anomáliák – piaci iszonyok

Alkalmatlan miniszter? Jávor-Fazekas parlamenti csörte

Rémálom a zöldhatóságnál. Tolnainé, negyedik menet

Rémálom a zöldhatóságnál III. És így tovább a csillagokig…

Rémálom a zöldhatóságnál II.

Áldoktor vezeti az országos zöldhatóságot

Mi folyik a környezetvédelmi főhatóságnál?

Meddig titok az áldoktor főigazgatónő önéletrajza?

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás