A rovat kizárólagos támogatója

Egy 2015-ben benyújtásra kerülő Erasmus+ pályázat azt a célt tűzi ki maga elé, hogy a természetvédelmi ágazatban elfogadott egyetemi (BSc, MSc) szakokon speciális karrier tanácsadással készítsék fel az egyetemek a frissen végzett álláskeresőket az európai munkaerőpiacon való elhelyezkedésre. Kérjük, szánjon pár percet e program kidolgozását segítő rövid kérdőív kitöltésére, hogy ezzel is támogassuk a természetvédelmi ágazat erejét.

A legtöbb európai egyetem rendelkezik karrier-tanácsadó központtal. A hallgatók bevonása és a szakirány-specifikus álláskeresési felkészítés mélysége között ugyanakkor országok és egyetemek viszonylatában is jelentős különbségek lehetnek. A felsőoktatási rendszer fejlesztése azt célozza meg, hogy a végzős biológus, természetvédelmi mérnök, környezetgazdálkodási agrármérnök, vadgazda mérnök stb. hallgatók olyan kurzuson vehetnek részt, amely nem további lexikális tudásukat, hanem az akadémiai tudáson túlmutató, a munkáltatók által elvárt ismereteket fejlesztik.

Ennek a kérdőívnek a kitöltésével Ön elősegíti, hogy egy 2015-ben beadásra kerülő pályázat célkitűzéseiben a magyar igényeknek mind jobban megfelelhessen. Válaszai segítik majd az egyetemeket és résztvevő civil szervezeteket, hogy milyen gyakorlatok bevezetése vezethet a természetvédelmi biológia területén egyetemi végzettséghez jutó fiatal munkavállalók sikeresebb elhelyezkedéséhez.

Ide kattintva kitöltheti a kérdőívet.  A felmérés beküldési határideje 2014. December 31.

A pályázat partnerei:
Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány
ELTE
Ambios Ltd
University of Exeter
University of Evora

Köszönjük, hogy időt szakított rá!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás