A rovat kizárólagos támogatója

Az új honlap többplatformos kialakítású: asztali számítógépeken és laptopokon kívül a mobil eszközökön is optimalizált felhasználói élményt nyújt 3 nyelven (magyar, angol, német), továbbá gyengén látók részére akadálymentesített verzióval is rendelkezik.

Az új honlapot a nemzeti park 2013-ban megújult arculatának megfelelően grafikailag, szerkezetileg és szóhasználatot tekintve is áttekinthetően, közérthetően, barátságosan, közvetlen stílusban igyekeztünk kialakítani.

Térképek, útvonaltervező funkció, GPS koordináták, naptármodul, kép- és videogalériák segítik az eligazodást a nemzeti park látnivalói, programjai között.

A nemzeti park havonta 1-2 alkalommal megjelenő hírlevele az új honlapon keresztül is elérhető on-line feliratkozási lehetőséggel. A feliratkozottak az e-mail útján kiküldött hírleveleink révén rendszeresen és kényelmesen értesülhetnek aktualitásainkról.

A honlap oldalairól közvetlen link vezet a nemzeti park és látogatóhelyeinek Facebook oldalaira is, ahol szintén folyamatosan követhetők a nemzeti parkkal kapcsolatos események.

Bízunk benne, hogy új honlapunk révén az érdeklődők sok hasznos információra tehetnek szert, és sikerül kedvet ébreszteni a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyedülálló természeti kincseinek, látnivalóinak, izgalmas programjainak személyes átélésére is- írta a park közleményében.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás