Lenullázta Jávor jegyzeteit a Miniszterelnökség

2016. február 11. 21:22

Lenullázta Jávor jegyzeteit a Miniszterelnökség

Hónapokig vizsgálta a paksi megvalósítási szerződéseket Jávor Benedek PM-es ellenzéki politikus. Ezekből jegyzeteket készített magának, ám a Miniszterelnökség úgy adta ki neki azok másolatát, hogy azokon egyetlen mondat sem maradt. A Facebookon fakadt ki az ellenzéki politikus.

Jávor Benedek posztja változatlan formában:

Még az ősszel komoly figyelmet vívott ki magának a Miniszterelnöki Hivatal azzal a sportteljesítményével, hogy a paksi megvalósítási szerződésekbe való betekintésemkor készített jegyzeteimből - azok több hónapig tartó tanulmányozása után - egyetlen félmondatot hagytak meg, és engedtek elhozni.

A napokban kaptam kézhez az előző betekintésemkor készült jegyzeteim gondosan áttanulmányozott, minősített és szelektált eredményét. És ezeknek a nagyszerű fiúknak sikerült, amiben a sportrajongók is csak titkon mertek reménykedni: felülmúlták önmagukat, és örökös csúcsot állítottak be! A jegyzetpapírjaim másolatát úgy kaptam kézhez, hogy azokon egyetlen mondat sem maradt! Mindent kitöröltek!

No persze figyelem én a kormányzati iránymutatásokat, és tudom, hogy még mindig elsöprő erejű ez az információáramlás azokhoz az országokhoz képest, ahol egyáltalán nincs betekintési lehetőség az iratokba, vagy egyszerűen halomra lövik az ezt kérelmezőket.

No persze figyelem én a kormányzati iránymutatásokat, és tudom, hogy még mindig elsöprő erejű ez az információáramlás azokhoz az országokhoz képest, ahol egyáltalán nincs betekintési lehetőség az iratokba, vagy egyszerűen halomra lövik az ezt kérelmezőket."

 

 
Hozzászólások

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés