A rovat kizárólagos támogatója

Megújult formában érhetők el a legfontosabb információk az útvonalról, a szakaszokról, a túramozgalom történetéről és a pecsételőhelyekről.

Teljesen megújult, felhasználóbarát felületet kapott az Országos Kéktúra honlapja. Az új, egységes arculat mellett a változásoknak köszönhetően átláthatóbbá váltak a kektura.hu aloldalai, továbbá egyszerűsödött a menüstruktúra, és könnyebb lett a navigáció is az oldalon.

A nyitóoldalon egy helyen jelennek meg a túrázókat leginkább érdeklő információk: a fő menüpontok alatt a szakaszokról, a kéktúra történetről és a pecsételőfüzetről kapunk részletes tájékoztatást. A Pecsételőfüzet menüpontról például egy kattintással elérjük a „Vásárlási információk”-at. A „Szakaszok” alatt pedig az érintett túraszakaszról kapunk lényegre törő útmutatót, pecsétlőhelyek leírásával, illetve újításként minden szakasznál dinamikus térkép segít a tájékozódásban. A térképi megjelenítésnél, köszönhetően az aktualizált adatfeltöltéseknek, már az új, nagy pontosságú, GPS-alapú felmérések alapján felmért nyomvonal szerepel. Új és hasznos funkciója az oldalnak, hogy a pecsételődobozokon lévő QR-kód leolvasása után a telefonodon megjelenik az adott szakasz leírása, amivel a terepen való eligazodást könnyítheted meg.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás