Hirdetés

Egy éves lett a hulladekvadasz.hu. Ezen rövid idő alatt az oldal kinőtte saját magát és országos hulladékvadász mozgalommá vált. Naponta érkeznek bejelentések és az oldal szerkezetileg is sokat változott, hulladék témájú hírportál lett belőle, egyéni rovatokkal, cikkekkel, saját kép és videóanyagokkal.

Elkötelezetten hiszünk a környezetvédelemben, az emberek tenni akarásában és valljuk, hogy az oldal eléri a célját. Egy év elteltével minket is meglepett, hogy igenis nagy igény van az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezésekre. Hiszen szinte mindennap érkezik az interneten és a Hulladék applikáción keresztül bejelentés az ország több pontjáról.

Egy éve az oldalt olyan civil személyek, lakosok hozták létre, akik megunták, hogy piszkos szemétdombokhoz hasonlít közvetlen környezetük. Egy olyan idealista gondolattal, hogy mindenkinek van legalább 5 perce a környezete a tisztaságának a megőrzésére, mint a legapróbb önkéntes.  Gyakorlatban az oldalra jelenleg közel 400 bejelentés érkezett az ország több különböző pontjairól, ehhez közel 100 megoldott bejelentés társul (Bővebben: megtisztított menüpontban). A tevékenységünkkel komoly sajtómegjelenést értünk el a nyomtatott és online sajtókban, illetve rádiós és televíziós szerepléssel. (Bővebben: sajtómegjelenések menüpontban.)

A sikereken felbuzdulva az oldalunkat folyamatosan fejlesztjük.

Áprilisban megjelent a hulladékvadász applikáció és ősszel elindult az oldal a rovatosodás útján. Onnantól kezdve nem csak az illegális hulladék bejelentéseket tartalmazza, hanem a hulladék világából érdekes rovatokat, egyedi cikkeket.

2017-re nézve a célunk az, hogy a hulladekvadasz.hu-t ezentúl, mint egy hulladék témájú hírportálként definiálja a kedves Olvasó.
További részletek >>>

Az öletgazda – alapító, és üzemeltető Szebenyi Péter környezetmérnökkel készült beszélgetésünk a Jazzy rádió Zöld iránytű c. műsorában 2017 január 11 szerda 9.40. – 10.00 között hallgatható meg, vagy adás után a műsor honlapján.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás