Ingyenes zöldjogi segítség büdös ügyekben

2017. március 12. 15:38

Ingyenes zöldjogi segítség büdös ügyekben

A Környezeti Management és Jog Egyesület ingyenes jogi segítséget nyújt a települési lakókörnyezet levegőminőségének védelmében. Vitathatatlan, hogy a jó minőségű levegő az egészséges környezet alapeleme. Ez azonban nem minden esetben érvényesül maradéktalanul, és ahol nem, ott az érintett lakosság többféle eszközt is igénybe vesz a környezetállapot helyreállítása végett.

Sajnos sok esetben a megbízható, tapasztalt és ingyenes, vagy alacsony áron megfizethető jogi segítség nem elérhető. Ezen kíván segíteni a Környezeti Management és Jog Egyesület, azaz az EMLA  jogsegélyszolgálatával, amely immár 21 éve működik.

Tapasztalataik azt mutatják, hogy mind a szomszéd lakosok, mind a közelben működő termelő vagy szolgáltató üzemek okozhatnak - elsősorban égetéssel - légszennyezési problémákat, így ilyen esetek bárhol előfordulhatnak és sajnos nagy számban elő is fordulnak.

A Zöld Forrás Pályázat támogatásával - annak keretei között – ingyenes jogi segítséget nyújtanak magánszemélyeknek és társadalmi szervezeteknek egyaránt, amennyiben a lakókörnyezetük levegőjét szennyező tevékenységgel szemben kívánnak fellépni.

A jogi segítségnyújtás keretében vállalják: - az ügyekben már rendelkezésre álló dokumentumok áttekintését; - a tényállás pontos megállapítását és jogi minősítését; - tanácsadást, konzultációt, válaszadást a felmerülő kérdésekre; - jogi beadványok szerkesztését; - jogi képviselet biztosítását közigazgatási és polgári jogi eljárásokban.
Hozzászólások

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés