A rovat kizárólagos támogatója

Bubi dokkoló állomás készül Belső-Ferencvárosban. Útban voltak az oszlopok – megoldották okosban. Buszmegállóból e-töltő: miért nem jó a régi térkő?

Bővül a budaperti bérbicikli hálózat Ferencvárosban. A Ráday és a Kinizsi utca sarkán telepítik az új BUBI állomást, amolyan hungarikum rapid módszerrel. Nem cicóztak, simán kiflexelték, és még csak a sorjákat sem csiszolták le. Persze a Bubu tömör gumija nem kap defektet   Biztos Mekk Elek mestertől tanulták

A fotókat ma reggel készítettem.

Fotó: Sarkadi Péter greenfo.hu

 És ha már Ráday utca.

A Bakáts térnél két hónapja vár szebb napokra a leendő e-autótöltő – lezacskózva. (Az idősebbeknek talán mond valamit Petrochelli, az amerikai C kategóriás TV sorozat simlis ügyvédje, és az általa zacskókkal hatástalanított parkolóórák)
Amióta korlátozott forgalmú lett a Ráday utca, már nem használják a magasítva térkövezett (kb. 4 autóparkolónyi) hajdani buszmegállót. Most végre elektromos autó töltésre fogják átalakítani – legalább is a műkövekből ítélve.
Laikusként csak azt nem értem, hogy miért nem jó a mostani térkő állomány, amit csak 10 centivel kellene lejjebb vinni az úttest szintjére?
Ezt a részt amúgy is valamilyen színűre festik le.

Fotó: Sarkadi Péter greenfo.hu
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás