Hirdetés

Újabb országos elismeréssel jutalmazták a Terránt. A tetőcserép gyártó idén, sorozatban immár 5. alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat kiváló üzleti márka kategóriában.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ebben az évben is magunkénak tudhatjuk a rangos kitüntetést. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsünk a termékeket, az ügyfelek és a partnerek kiszolgálását tekintve egyaránt” – mondta Gódi Attila ügyvezető igazgató.
A MagyarBrands program kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.
 

Ingyenáram a tetőből? Miért ne.

Ingyenáram a tetőből? Miért ne.

Tovább zöldít a Terrán – hamarosan kapható lesz saját fejlesztésű – idei Construma Nagydíjas – napelemes tetőcserepük. A Generon energiatermelő napelemcelláit úgy integrálták a tetőcserepekbe, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. 2 in 1.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft -Európa vezető tetőcserép márkája, 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, amely töretlen lendülettel növekszik. A Terrán közel 33%-os piaci részesedésével 2018-ban is megőrizte, sőt, növelte piacvezető pozícióját Magyarországon a tetőfedőanyag-gyártók között.
Érdekli a villanytető? Részletek itt >>>
 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás