BKV-sztrájk: a bringa a megoldás!

Bajomi Bálint, greenfo.hu - forrás: KVVM, Index, Critical Mass

2008. április 17. 14:17

Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter - a vasárnapi Critical Mass felvonulás szervezőivel összhangban - arra kér mindenkit, hogy a pénteki BKV-sztrájk ideje alatt biciklivel közlekedjen, és hagyja otthon autóját.

"Az egész napos sztrájk miatt hatalmas dugókra lehet számítani. Akinek viszonylag közel van munkahelye, iskolája miért ülne egyedül autójában órákon keresztül araszolva? Aki pénteken biciklivel közlekedik autó helyett nem csak időt nyer, hanem mindannyiunk egészségét is védi. Aki pénteken kerékpározik, beér időben és megkíméli magát a várható közlekedési káosz okozta stressztől, idegeskedéstől" - áll a minisztérium közleményében.

FőnyereményAz Index információi szerint a pénteki biciklizős mozgalomhoz csatlakozott Csányi Vilmos, Fischer Iván, Esterházy Péter, Török Ferenc, Demszkly Gábor és Koncz Zsuzsa is.

Az Országos Meteorlógiai Szolgálat előrejelzése szerint záporok várhatók pénteken, így ajánlatos esőkabátot is vinni a kerekezéshez.


Vasárnap – április 20-án - pedig mindenkit várnak a szervezők a Critial Mass kerékpáros felvonulásra, és a csatlakozó Csillagtúrákra!
Hozzászólások

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés