Hírek

Megnyílt a Hungarotherm kiállítás

www.hungarotherm.hu

2007. április 26. 9:31

Megnyílt a Hungarotherm 2007. nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Az április 28-áig nyitva tartó kiállításon korszerű, a környezetvédelmi és energiatakarékossági szempontoknak megfelelő épületgépészeti termékek és eljárások szerepelnek.

A kiállításon 11 ország, 191 kiállítója mutatkozik be. A Hungexpo tájékoztatása szerint a kiállítás átfogó, minőségi termékbemutatója, világújdonságai, illetve szakmai programjai elsősorban a szakmai látogatók számára szolgálnak aktuális információkkal. A Hungarotherm szakmai napjai szerdától péntek délig tartanak, az építkező, lakásfelújító végfelhasználók pedig péntek délután, illetve szombaton látogathatnak a kiállításra.

Az idei évtől a Hungarotherm külföldi szakmai partnere a Német Épületgépészek Központi Szövetsége (ZVSHK), a kiállítás fővédnöki tisztét pedig, a Magyar Épületgépészek Szövetsége tölti be. A ZVSHK és a MÉGSZ szervezésében megvalósuló konferencia kiemelt témája a Megújuló energiaforrás, mely kérdéskörről a két szövetség felkérésére neves hazai és külföldi szakemberek tartanak előadásokat. A kiállításon tájékozódhatnak először a látogatók az úgynevezett "Minősített Energiatanácsadó" partnerhálózatról.

A Hungarotherm Nagydíj Bizottság idén két cégnek ítélte oda a kiállítás szakmai elismerését. Döntésük alapján Hungarotherm Nagydíjat kapott az ÖKOMORV Kft. pellet tüzelésű, vándorrostélyos automatikusan működő kazánja és a Saunier Duval Themafast F 25 E H-mod gázkazánja.