Egy percet megér a tájékozottság! - 2018.05.23.

Kedves Hírlevél olvasónk!
Az Európai Unió új adatvédelmi rendelete megkívánja… de ezt már biztosan sokadszorra olvassa az elmúlt napokban, úgyhogy a lényeg: Ha nem iratkozik fel újra a hírlevelünkre, és járul hozzá adatai kezeléséhez, akkor borzasztó dolog fog történni: 2018. május 27. után már nem kap tőlünk vasárnaponként hírlevelet, így eleshet sok hasznos információtól.

Ha olvasónk kíván maradni, kérjük, regisztráljon újra honlapunkon. Ha kimarad, lemarad!

1. Katt ide hírlevél feliratkozó oldalunkra, ahol adja meg/küldje el mailcímét.
2. Kitöltés után kap egy válaszlevelet (Kérjük nézzen rá a levélszemét mappára pl. a gmail rendszerben - Greenfo hírlevél visszaigazolás címmel)
3. Az e-mail elfogadásával Ön megerősíti, hogy hírlevelünket továbbra is fogadni kívánja, drótposta címének használatát engedélyezi számunkra, mely adatot harmadik félnek nem adjuk ki. Amennyiben ezt a megerősítést nem küldi el, adatát töröljük, és a jövő héttől már nem kap hírlevelet.
Természetesen a későbbiekben is bármikor regisztrálhat ugyanitt hírlevelünkre.
Bízva sikeres együttműködésünkben örömmel látjuk folyamatosan növekvő követőink táborában a hamarosan megújuló honlapon, a hírlevelekben, és a Facebook oldalunkon is. Ne maradjon le a Facebookon sem a Greenfo híreiről! Így állíthatja be, hogy elsőként jelenjenek meg üzenőfalán a Greenfo legfrissebb hírei!
Ha támogatni szeretné munkánkat, a képre kattintva olvashat részleteket.

Hírek

Programajánló

Sajtótájékoztatók

Kapcsolódó anyagok

Támogatóink

Hirdetések