A rovat kizárólagos támogatója

Újra kapható a „Gazdálkodj felelősen!” társasjáték, amelynek célja, hogy az erőforrásainkkal való felelős gazdálkodás alapjait segítsen játékos formában elsajátítani, miközben egy önálló háztartás kiépítésének lépéseit járja végig.

Egy játék azoknak, akiknek nem csak a pénz számít!
A játék hosszú távú gondolkodásra késztet, a mindennapi tevékenységeink társadalmi, környezeti hatásait is megvilágítja. Mivel a mindennapi gazdálkodásunknak a pénzgazdálkodás is része, ezért a játék során is fontos szerepet játszik.
Különösen azért, mert a pénzügyi döntéseink tovagyűrűző hatását sokszor nehezen vesszük észre, nem tudatosítjuk magunkban. Pedig az egész gazdaságunk alapja a pénzügyi rendszer, aminek a magánemberek pénzügyi, banki tevékenysége is része. A megtakarításainkról szóló döntéseinknek ugyanúgy társadalmi, környezeti hatásai vannak, mint annak, hogy mit vásárolunk.

A társasjáték jól használható környezeti nevelési eszköz is lehet, hiszen ezekről az összefüggésekről viszonylag keveset hallanak a gyerekek, és a játék során észrevétlenül sajátíthatják el a témához kapcsolódó legfontosabb ismereteteket, tudást.
A társasjátékot 7-8 éves kortól ajánljuk!

GAZDÁLKODJ FELELŐSEN! – ÚJRA KAPHATÓ A TÁRSASJÁTÉK!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás