A rovat kizárólagos támogatója

Hogyan betegít meg az ipar egészséges táplálékokkal?  Hans Ulrich Grimm ismét egy izgalmas és szinte mindenkit érintő témát dolgoz fel: egészségesek-e az egészségesként hirdetett élelmiszerek?

Az élelmiszeripar szinte minden élelmiszerünket dúsítja vitaminokkal, ásványi sókkal, és sok egyéb, egészségesnek tartott anyaggal. Milliárdos reklámkampányokkal hitetik el velünk, hogy egészségünk záloga ezeknek az élelmiszereknek a fogyasztása. Ezek az anyagok azonban időnként nem töltik be a nekik szánt funkciókat: a viszontbiztosítók és a hatóságok növekvő egészségügyi kockázatot látnak bennük.

A könyv az egészségbiznisz kulisszatitkaiba enged bepillantást: kik és hogyan döntik el, hogy mi számít egészségesnek és mi nem? Milyen hatásai, jobban mondva mellékhatásai lehetnek a szívbarát margarinnak vagy a mesterséges vitaminoknak?

A Fogyasztása ellenjavallt Hans-Ulrich Grimm – A leves hazudik című, máig sikerlistán szereplő könyv szerzőjének – egyik legújabb könyve.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás