A rovat kizárólagos támogatója

Varietas delectat – A változatosság gyönyörködtet. A régi latin mondás Magyarország tíz nemzeti parkja közül leginkább a kilencedikként alapított Duna–Ipoly Nemzeti Parkra igaz. 2014 december elején megjelent a Duna-Ipoly Nemzeti Park régóta várt albuma!

Ez a természetvédelmi oltalom alatt álló terület a Kárpát-medence szívében, Budapesttől északra fekszik, és több helyen érintkezik a magyar–szlovák határral. Egyedülálló sokszínűségében a Börzsöny, a Pilis–Visegrádi-hegység, az Ipolyvölgy, valamint a Duna és szigetei alkotnak harmonikus egységet. A kedves olvasó egy olyan régóta várt, impozáns albumot vehet most a kezébe, amely ezt a tájat mutatja be.

A könyv sokak számára lehet értékes ajándék. Azoknak, akik még nem ismerik ezt a nemzeti parkot, ösztönzést adhat arra, hogy meglátogassák. Azoknak pedig, akik már jártak itt, szép emlékeket idézhet fel a kiadvány lapozgatása. Minden természetszerető ember könyvespolcán ott van a helye az albumnak, a bakancslistákra pedig tessék felírni:

Vár a Duna–Ipoly Nemzeti Park!

Az album megrendelhető a megrendeles@dinpi.hu címen,  valamint személyesen a Zöld Pont Irodában (1121 Budapest, Költő u. 21.).

Ára: 4 500 Ft

A képgalériában bepillantást nyerhetünk az album képei közé is!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás