A rovat kizárólagos támogatója

Mint arról már bizonyára Ön is értesült, az agrártámogatások igénylése 2015-ben jelentősen változni fog. Nem csupán új támogatási formák jelennek meg, de változnak a támogatások feltételei is. A legfontosabb változást azonban kétségkívül a zöldítés hozza, amelynek teljesítése a várhatóan hektáronként közel 70 ezer forint összegű területalapú támogatásból mintegy 24 ezer forintot jelent majd. Engedje meg, hogy a kiadvánnyal is hozzájáruljunk ebben a változó környezetben történő sikeres gazdálkodáshoz.

A Zöldítés Gazdálkodói Kézikönyv célja, hogy a legapróbb részletekig segítse Önt a követelmények betartásában. A kiadvány digitális változata ide kattintva letölthető, de február végéig minden, legalább 8 hektáron gazdálkodó kamarai tag postán is megkapja a könyvet.

Nem csupán különféle Gazdálkodói Kézikönyvekkel, de nemsokára a www.nak.hu honlapon elérhető átfogó támogatás-kalkulátorral, valamint a zöldítéshez kapcsolódó kalkulátorokkal is szeretnénk hozzájárulni az új rendszerre való eredményes felkészüléshez. Amennyiben kérdése van, forduljon bizalommal személyesen a falugazdászokhoz. Az elmúlt évek gyakorlatához hűen idén is igényelheti a falugazdászok segítségét egységes kérelmének elkészítésében és elektronikus benyújtásában. Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni szeretne, kérjük, legyen tekintettel arra, hogy a kérelmek benyújtása 2015-ben a sokrétű változások miatt a megszokottnál több időt vesz majd igénybe, ezért javasoljuk, hogy mielőbb keresse fel falugazdászát.

A kiadvány digitális változata ide kattintva letölthető, de február végéig minden, legalább 8 hektáron gazdálkodó kamarai tag postán is megkapja a könyvet.
Letölthető itt is: Zöldítés gazdálkodói kézikönyv (28 MB pdf.)

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás