A rovat kizárólagos támogatója

A 2015/2. nyári számunkkal jelentkezünk. Nagyon jó az idõ, aki teheti, menjen el nyaralni. Mostani számunkat hûsítõ olvasatként küldjük Önöknek.

Ízelítõ a számból:

Kalandtúránkon a nyári Izlandra kalauzoljuk el Önöket, most Európa legnagyobb vízeséséhez és egyik legérdekesebb tavához, a Myvatn tóhoz kalauzolja el önöket fotóival Imre Anikó és Tamás.

Terepen tesztelhettük a Nikon legújabb DX szenzoros vázát, a Nikon D7200-at. Nagy meglepetésként a legújabb f/4 fényerõvel rendelkezõ 300 mm-es VR stabilizátoros objektívet is megkaptuk. A terepi tesztelésen egy héten keresztül próbálta ki Szekeres János kollégánk.

Terepen tesztelhettük még az Olympus OM-D E-M1 fényképezõgépet két olyan profi objektívvel, melyek a DSLR vázakat is megszégyenítõ minõséggel rendelkeznek. Imre Tamás vihette el magával Csehországba.

A Fotósuli rovatunkban a svenkelt fotók elkészítéséhez adunk ötleteket, ez a technika az utóbbi években egyre nagyobb népszerûségnek örvend. Sokan nem tudják, hogyan készülnek ezek a képek, most eláruljuk a titkokat.

Szilágyi László kollégánk az Adobe Photoshop használatához ad ötleteket és indítja útjára új rovatunkat. Most az Adobe Bridge képkeresõ kiegészítõ alkalmazással kezdi az oktatást.

Szép helyek Magyarországon rovatunkban Krivánszky Árpád tollából és képeibõl tudhatunk meg többet a Budapesthez közeli Dobogókõrõl. Könyv rovatunkban a Rainbow Slide kiadó új tájképfotós kötetét mutatja be Enczi Zoltán. A könyv címe Tájfotózás és épületfényképezés.

Az Országos Búvárfotós Bajnokság 2015 gyõztes képeit csodálhatjuk meg, ezúton is gratulálunk a díjazottaknak. A fotópályázatok közül bemutatjuk az AL THANI AWARD 2015 pályázaton a világ legjobb fotóklubjai közül aranyéremmel díjazott Vadvilág Magyar Természetfotósok egyesületének kollekcióját. Ezúton gratulálunk ehhez az egyedülálló eredményhez!

www.termeszetfotomagazin.hu

facebook: www.facebook.com/termeszetfotomagazin

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás