A rovat kizárólagos támogatója

 A 2015/3. õsz. Már nagyon vártam ezt az idõszakot, ismét lehet menni fantasztikus tájképeket fényképezni. Az õsz az egyik legjobb idõszak a természet fotózásához. A tájakon kívül ilyenkor vannak a nagy madárvonulások, õsz elejére esik a szarvasok bõgési idõszaka, és õsz végén megérkeznek hozzánk a ragadozó vándormadarak is.

Ízelítõ a tartalomból:

Kalandtúránkon az õszi Izlandra kalauzoljuk el Önöket, a felföld változatos hegyvidéke és vulkáni tevékenysége olyan színvilágot teremtett ennek a helynek, mely a világon máshol nem érhetõ el a fényképészek számára. A hely szelleme elevenedik meg Imre Anikó és Tamás fotóival.

A Fotósuli rovatunkban az õszi fényképezések elõsegítése végett most a fotográfiai szûrõkrõl tartunk egy bemutatót, ezzel is segítve olvasóinkat, melyiket, mikor és mire érdemes alkalmazni.

Tippek-trükkök rovatunkban Enczi Zoltán ad ötleteket a Digitális Fotózás címû könyvébõl, képekkel illusztrálva. Szilágyi László kollégánk a Photoshop természetfotósoknak címû új rovatát kezdi el, melyben az Adobe Photoshop képfeldolgozó program bemutatását az alapokkal indítja.

Portfolió rovatunkban Lukács Gábor természetfotós mutatkozik be. Gábor az elmúlt 10 év munkásságából ad ízelítõt olvasóinknak. Gábor kedvencei az állatok, lelkesen járja az erdõt, mezõt és a világot, hogy mindent lencsevégre kapjon, amit szépnek és esztétikusnak talál.

Élet a vízfelszín alatt rovatunkban Selmeczi Dániel búvárfotográfus "Találkozás a Barracudával" címmel meséli el történetét. Dániel iránymutatása sokakat megihletett már, hogyan érdemes a víz alatt fényképezni.

A "Szép helyek" sorozatunkban Tápióság fotós lehetõségeit tártuk fel az érdeklõdõknek. Krivánszky Árpád és Suhayda László képei és leírása segítséget nyújthatnak egy kis kikapcsolódáshoz, természeti értékeink bemutatásához.

Természetfotó Magazin FB 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás