A rovat kizárólagos támogatója

2016/3. õszi szám. Az ablakon kinézve csúnya, borult, esõs idõ van, ami éppen alkalmas arra, hogy rendezgessük fotóinkat és megírjuk cikkeinket a nagyérdemû olvasó közönségnek. Már sokan várták a következõ számot, nem kevesebben, mint 150.000 regisztrált olvasó! Széles olvasótáborunknak köszönöm, hogy tovább tudjuk csinálni- még ha sokszor erõnkön is felül – a Természetfotó Magazint.

Ízelítõ a számból:
Kalandtúránkon folytatjuk az USA természeti szépségeinek bemutatását Imre Anikó és Tamás fotóin keresztül. Most a Canyon Land és a Dead Horse Point State Park került a magazinba. Terepen tesztelhettük a Nikon legújabb DX szenzoros vázát, a Nikon D500-at. A terepi tesztelésre Máté Bencétõl kaptam lehetõséget, ezúton köszönöm neki a kitartó és áldozatos hozzáállását, és a lehetõséget az igényes teszthez. Az új AF rendszert, ISO érzékenységet próbáltuk ki.
A Népek, kultúrák rovatunkban tibeti útjáról olvashatunk és csodálhatjuk Csicseriné Papp Mária képes élménybeszámolóját, aki már nem elõször szerepel magazinunkban.
Makrofotók DSLR géppel: Fotósuli rovatunkban a Rainbow Slide könyvkiadó fog ötleteket adni a fényképezésben kevésbé és már jobban jártas olvasóknak egy-egy tipp vagy trükk erejéig.
Bánszki Judit, Krivánszky Árpád és Suhayda László természetfotósaink a Dolomitok világába nyújtanak betekintést három szempár által látott és rögzített fotóikon keresztül.
Szilágyi László kollégánk folytatja az Adobe képfeldolgozó programok bemutatását. Most az élesítés több különbözõ fajtáját mutatja be. Szekeres János kollégánk Olympus PEN technikával a Plitvicei tavak csodálatos õszi hangulatait adja át olvasóinknak.

OLVASSA a 2016 õszi számunkat!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás