A rovat kizárólagos támogatója

A 2017/1. tavaszi számunkkal jelentkezünk. Ébredeznek a napsugarak, kibújnak a tavaszi virágok, meleggszik az idõ, hamarosan ideérnek délrõl érkezõ madaraink a költõterületekre, ismét indul a természet körforgása. Már sokan várták a következõ számot, nem kevesebben, mint 150.000 regisztrált olvasó! Igen tisztelt táborunknak köszönöm, hogy tovább tudjuk csinálni – még ha sokszor erõnkön is felül – a Természetfotó Magazint.

Ízelítõ a most megjelenõ számunkból:

Kalandtúránkon folytatjuk az USA természeti szépségeinek bemutatását Imre Anikó és Tamás fotóin keresztül. Most a Grand Canyon (Nagy szurdok) és a Valley of fire (A tûz völgye) kerültek a magazinba.

Képzelt Világ címmel Vincze Anita friss tudását megszerezve egy rendkívüli látvánnyal ajándékozza meg olvasóinkat. Ez a történet arról szól, hogy miként lehet a Természet nap mint nap tálcán kínált, egyik illékony, soha vissza nem térõ, varázslatos pillanatát felismerni és megragadni, akár egy kezdõ szintû tükörreflexes gép segítségével.

Mélységélesség: Fotósuli rovatunkban a Rainbow Slide könyvkiadó fog ötleteket adni a fényképezésben kevésbé és már jártas olvasóknak egy-egy tipp vagy trükk erejéig. Most a mélységélesség került terítékre.

Portfoliónkban Bánszki Judit természetfotós fantasztikus alkotásaival indítjuk be a tavasz érzését természetfotós és természetszeretõ olvasóinknak. Judit érzelmes alkotásai csodálatra méltóak.

Szilágyi László kollégánk folytatja az Adobe képfeldolgozó programok bemutatását. Most az utólagos multiexpóról tart egy ismertetõt, ezzel inspirálva önöket a varázslat elkészítésére.

Tippek trükkök rovatunkban Tavaszi szelek fújdogálnak címmel Krivánszky Árpád és Suhayda László a tavasz hangulatainak bemutatásával nyújtszakmai segítséget és ötleteket, mit és hogyan érdemes nézni, fényképezni a természet csodái közül.

Technikai és szemléletbeli fejlõdés a természetfotózásban. Szekeres János kollégánk cikkében elmélyülten foglalkozik a fotográfiai fejlõdésével. Rávilágít arra, milyen döbbenetes fejlõdésen ment keresztül a fényképezés a filmes korszak hajnalától napjainkig.

Fogadják szeretettel a 2017. tavaszi számunkat!

Természetfotó Magazin
e-mail: info@termeszetfotomagazin.hu
facebook: www.facebook.com/termeszetfotomagazin

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás