A rovat kizárólagos támogatója

A 2017/2. nyári számunkkal jelentkezünk. Az idõjárás idén nyáron szélsõséges, egyszer hõség tapasztalható, máskor meg hatalmas viharokkal érkezik a hidegfront. Az emberek többsége most tölti nyári éves szabadságát családjával. Kollégáimmal szabadidõnket feláldozva készítettük el mostani számunkat.

Ízelítõ a most megjelenõ számunkból:
Kalandtúránkon folytatjuk az USA természeti szépségeinek bemutatását Imre Anikó és Tamás fotóin keresztül. Most a Coral Pink Sand Dunes Nemzeti Park (Utah), a Painted Sivatag (Arizona) és a Petrified Forest Nemzeti Park természetvédelmi rezervátumokba kalauzoljuk el Önöket.

Egy szomorú, de különleges cikkel emlékezünk Cseterki Imre fotós barátunkra. A képeket és a szöveget Szekeres János állította össze.

Portfoliónkban Kaszás Norbert természetfotós fantasztikus alkotásait mutatjuk be nektek. Norbert a lakóhelyhez közeli réteken keresi témáit. Különleges érzelmi világgal megáldott fotóin keresztül ismerhetjük meg a természet szépségeit.

Szép helyek rovatunkban Krivánszky Árpád kalauzol el bennünket Írország, a Zöld sziget rejtett kincseibe, tájainak szépségeibe.

Terepen tesztelhettük a Nikon D7500-as fényképezõgépet egyik kedvenc témámmal, ürgéket fényképeztünk fotós barátomnál, Bencénél.

Tippek trükkök rovatunkban Természetfotózás nyáron? címmel Krivánszky Árpád és Suhayda László nyújtanak szakmai segítséget és ötleteket, mit és hogyan érdemes nézni, fényképezni ilyentájt a természet csodái közül.

Fotósuli rovatunkban a Rainbow Slide könyvkiadó fog ötleteket adni a fényképezésben kevésbé és már jártas olvasóknak egy-egy tipp vagy trükk erejéig. Most a konverterek, extenderek kerültek terítékre.

Olympus OMD EM-1 Mark 2 a gyakorlatban: Szekeres János kollégánk cikkében részletesen kitér az Olympus Milc gépének használatával kapcsolatos tapasztalataira.

Fogadják szeretettel a 2017. nyári számunkat!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás