Láthatóvá vált a zaj – szeptemberre halasztva

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. június 13.

Helyszín: Vidékfjelsztési Minisztérium

„Láthatóvá vált a zaj”című konferenciára!

Köszönjük az aktív érdeklődést, a regisztrációt – nagyon vártuk már a konferenciát a találkozást! Valóban nagyon készültünk!!!

Köszönjük az előadóinknak a felkészülést, a Vidékfejlesztési Minisztérium és egyéb támogatóink segítségnyújtását!

Minden készen áll(t) a konferencia megrendezésére…

Sajnos azonban a hazánkat, fővárosunkat sújtó árvíz közbeszólt…

Tudjuk, hogy regisztrált résztvevőink közül, előadóink közül is többen aktív részesei az árvíz elleni védelmet jellemző oly felemelő összefogásnak! Köszönet érte!!

A veszély még itt van – nem lehet alábbhagyni az elkötelezett részvételnek! A Minisztérium és háttérintézményei (a felügyelőségek – de maga a konferenciát szervező Nemzeti Környezetügyi Intézet is) részt vesznek az árvízi védekezésben! Ez az összefogás mindannyiunk számára, főképp pedig azok számára, akik ebben rész veszünk, valóban felemelő tapasztalat!

Mindez azonban azt is jelenti, hogy meg kellett hozni a kényszerű döntést:

zajvédelmi konferenciánkat most el kell, hogy halasszuk!

Szeretnénk kiemelni: konferenciánk nem marad el!!! Terveink szerint 2013. szeptemberének első felében rendezzük meg! Erről minden most regisztrált Barátunkat személyesen is értesítjük!

Aki erre a konferenciára jelentkezett, minden bizonnyal elkötelezett települési, városi közösségei iránt. Talán ennek a döntésünknek az is a #következménye, hogy a szeptemberi konferenciára a közösségért végzett konkrét áldozatvállalás tapasztalatával érkezve még inkább átérezzük ezt a #felelősségünket. Most a víz ellen küzdünk! Ez remélhetőleg idővel elvonul. De a zaj marad…

Dr. Biczó Imre László
NeKI – főigazgató

Berndt Mihály
OPAKFI szakosztályi elnök

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás