Jogszabályváltozások a hulladékgazdálkodási adatszolgáltatásban és létesítményüzemeltetésben workshop

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2014. december 11.

Helyszín: Lion’s Garden Hotel Budapest, Cházár András u. 4.

URL: http://hoe.hu/rendezvenyeink

Email cím: oktatas@hoe.hu

A Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete soron következő workshop rendezvényét két új jogszabály megértése és pontos alkalmazása céljából szervezi: „Jogszabályváltozások a hulladékgazdálkodási adatszolgáltatásban és létesítményüzemeltetésben” címmel.

A Földművelésügyi Minisztérium Környezetfejlesztési Főosztályának meghívott szakértője ismerteti az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer továbbfejlesztésének elemeit, valamint a hulladékkal kapcsolatos új nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségeket, és bemutatja a 2015. január 1-től már csak az ügyfélkapun keresztül beadható új nyomtatványt.

A rendezvény másik előadója szintén az FM illetékes főosztályáról jön, és tájékoztat az egyes hulladékgazdálkodási létesítmények kialakításának és üzemeltetésének új szabályairól, valamint a várható további jogszabályváltozásokról.
A rendezvényen résztvevőink számára az előadókkal konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Időpont: 2014. december 11-én, 9.00-13.00 óra között
Helyszín: Lion’s Garden Hotel **** (1146 Budapest, Cházár András u. 4.)

Rendezvényünkre szeretettel várjuk, kérjük a jelentkezési lapot juttassa el részünkre: Major Ágnes képzési vezető, tel.: +36 30 900 7323, fax: +36 1 343 0985, e-mail: oktatas@hoe.hu, major.agnes@hoe.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás