Nyári permakultúra kurzus, tábor

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. július 11. - 2015. július 22.

Helyszín: Lengyelország

Email cím: noemanok@gmail.com

Letölthető anyag

Kedves barátaim!  Ha még nem tudjátok, hogyan és hol töltsétek nyári szabadságotokat, íme, egy rendkívüli ajánlat.

Szudéták, gyönyörű hegyvidékes táj, a német-cseh határtól pár kilométerre Lengyelországban, egy különleges faluban, ahol sok művész és külföldi telepedett le. Mi is éppen ezen vagyunk, egy permakultúra farmot tervezünk létesíteni egy jelenleg is biominősítés alatt álló 25 hektáros farmon.

Az elmúlt években sok kurzuson és több hónapos gyakorlatokon vettünk részt több kontinensen hogy felkészüljünk erre a nagy projektre. Egy permakultúra kurzussal indítanánk, mégpedig Európa egyik legelismertebb permakultúra tanárával, Richard Perkins-szel. 10 hektáros farmján egy valódi perma-paradicsomot hozott létre (Facebook oldalát több mint 10.000-en látogatták egy év alatt), hogy gyakorlatban is bizonyítsa, a permakultúra nemcsak kertekbe való, de gazdaságos farmokon is.
Itt olvashatsz bővebben róla:  www.ridgedalepermaculture.com/

Mi is 2 hónapot töltöttünk svéd farmján, és megbizonyosodtunk, hogy rendkívüli tudása és kreatív, inspiráló tanítása miatt, a legjobb választás. És hogy mit is tanít Richard egy permakultúra tanfolyamon, arról részletesebben itt olvashatsz. Ha érdekelnek ezek a témák, és lenne kedvetek eltölteni velünk 13 fantasztikus napot, ami valószínűleg az egyik legfelemelőbb és leginformatívabb kurzus lesz, amelyen valaha részt vettetek, és akár életutat is változtathat (ahogy az én és nagyon sok más résztvevő esetében történt), akkor tegyétek szabaddá a július 11-22 közötti periódust, és olvassátok el bővebben a részleteket angolul ezen a weboldalon:

Mivel sokszor tapasztaltuk, hogy kicsi gyerekkel nem vagy csak nehezen tudunk résztvenni kurzusokon, babysittert szervezünk, hogy minél több szülő el tudjon jönni. A farm csodás gyerekeknek, van játszótér, trampolin, póni, kiserdő labirintussal és egy 13. évszázadot utánzó falu kisebb állatokkal. Képeket a jelenlegi farmról itt találhattok.

Amennyiben több érdeklő lesz Magyarországról, segítünk az utazás koordinálásában, hogy akár többen tudjatok egy autóval jönni (Bp-ről 7 órás az út).
Ha bármi kérdésetek van, illetve érdekel a részvétel, írjatok nekem!

Remélem találkozunk hamarost,
Noémi
noemanok@gmail.com

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás