Hogyan használjuk a ZöldCivil online felületeket?

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2016. február 18.

Helyszín: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21

Az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért képzése: Hogyan használjuk a ZöldCivil online felületeket?  honlap – facebook oldal – facebook csoport.

2015-ben indultak el a ZöldCivil online felületek (honlap, facebook oldal és facebook csoport), amelyek jó lehetőségeket adnak a szervezetek és magánszemélyek számára egyaránt: hírek, események, szervezetismertetők feltöltése; blog és komment funkciók; autoposzt és/vagy látogatói bejegyzés a facebook oldalra; facebook csoport bejegyzések, hozzászólások és esemény létrehozások.

A képzésen sorra vesszük az egyes lehetőségeket és a gyakorlatban is tanítjuk használatukat. A képzést vezeti: Dobos Balázs, Lukács Attila

A képzésre hozd magaddal laptopod (ha nem tudsz hozni, írd meg előre jelentkezésed során).

A képzés ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Tanulj, használd, profitálj! Jelentkezz a képzésre!

A képzés időpontja: 2016. február 18. (CSÜTÖRTÖK) 10 – 14 óra között

Helye: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21. (a 3-as Metró Klinikák megállójánál)

Vidéki résztvevőknek útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani.

Jelentkezésedet (név, szervezet, telefonszám) a következő e-mail címre kérjük továbbítani: Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért horvath.kinga@tff.hu – tel: 06 70/326 5830

A képzés a Fitakata 2015-2016 projekt (Fiatalok, találkozások, kapcsolatok, tanulás a zöld civil szervezetek között, NCTA-2014-10889-E) keretében, az EGT / Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósul meg.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás