Éjszakai kalandtúrákra hív a Budakeszi Vadaspark

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2017. március 03. - 2017. április 28.

Helyszín: Budakeszi Vadaspark

Eljött a tavasz, ami a Budakeszi Vadaspark életében a hagyományok szerint annyit jelent, hogy a sötétedés után tartandó Éjszakai Kalandtúrákon tettre kész látogatók ismerkedhetnek az éjjeli életmódot folytató állatok ritkán látott viselkedésével és az éjszakai erdő neszeivel. A látogatók az idei tavasz folyamán is megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során szakvezetők kíséretében nyerhetnek exkluzív bepillantást a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. Ez azért különösen izgalmas, mert a vadasparkban lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutinjukat: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek.

Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még borzongatóbbá. Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a lenti időpontok egyikére.

A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.

Időpontok:
2017. március 3, 10, 17, 24, 31.  Gyülekező a főbejáratnál: 19:00-kor
2017. április 7, 14, 21, 28.            Gyülekező a főbejáratnál: 20:00-kor

A program körülbelül 2 órás, a meghirdetett napokon maximum 2 x 50 fős csoport indul. Jelentkezni a budakeszi.vadaspark@bkvp.hu címen lehet, az üzenet tárgya „Éjszakai túra” legyen!

A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat. Az Éjszakai Kalandtúrára a felnőttjegy: 1.450,- Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig): 800,- Ft

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás