Zöld Nyári Napok – egyetemista tábor (ingyenes)

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2017. július 18. - 2017. július 22.

Helyszín: Bodrogolaszi, Brádafalva utca 31-33.

URL: Jelentkezési űrlap, program és további információk>>>

Email cím: tabor@mtvsz.hu

Zöld Nyári Napok – egyetemista tábor

A Magyar Természetvédők Szövetsége, a Zöld kör és a Bors Alapítvány ezúton szeretettel meghív minden érdeklődő egyetemistát, főiskolást a Bodrogolasziban szervezett ingyenes ötnapos Zöld Nyári Napokra.

A tábor során erősítjük az egyetemek, zöld klubok közötti együttműködést; elméleti és gyakorlati környezetvédelmi programokat, tapasztalatcserét kínálunk, megismerheted az MTVSZ, a Zöld Kör és az egyetemi klubok munkáját, bekapcsolódási lehetőségeket. Kirándulhatsz, kajak-kenuzhatsz és fürödhetsz a Bodrogban és kerékpárral vagy túrákon bejárhatod a csodás zempléni tájat Sárospataktól Komlóskáig.

Ami rád vár: interaktív beszélgetés fenntarthatóság, helyi gazdaság, éghajlat-energia, egészséges élelmiszer, fenntartható mezőgazdaság témában szakemberekkel, többek között Dr. Hetesi Zsolttal, dr. Gyulai Ivánnal és az MTVSZ szakértőivel. Interaktív játékok, zöld kisfilmek, közösségi főzés, bor- és sajtkóstoló sem marad ki a programból.

Időpont: 2017. július 18-22.

Helyszín: Bodrogolaszi, Zöld Kör vízitúra bázis (3943 Bodrogolaszi, Brádafalva utca 31-33.)
Utazás: egyénileg, vissza tudjuk téríteni az árát.

Részvételi díj: NINCS! A táborban a részvétel ingyenes (szállás, napi háromszori étkezés, kajak-kenu és kerékpárbérlés, programok). A jelentkezéskor 5000 Ft/fő kauciót kérünk, melyet a tábor során visszaadunk.

Jelentkezési űrlap, program és további információk:


Jelentkezési határidő: 2017. június 9. éjfél.

Kontakt: Botár Alexa, tabor(kukac)mtvsz.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás