Mozdulj a klímáért 2017-ben is!

2017. október 09. - 2017. október 13.

országos programok

Ismét iskolák jelentkezését várjuk a szimbolikus klímavédelmi utazáshoz 2017. október 9-13. között! Az akcióhéten a gyalog, biciklivel, görkorcsolyával, rollerral, busszal és vonattal megtett zöld lépések gyűjtése mellett idén is játékos egyéni és csapatfeladatokra hívjuk a jelentkezőket 

A virtuális klímatúra 2017-ben is az ENSZ által rendezett klímakonferencián ér véget, melyet idén Bonnban rendeznek az év végén, ahol az Európai Klímaszövetség képviselői ünnepélyes keretek között átadják a gyerekek által összegyűjtött mérföldeket a politikusoknak.  A kampányhét alatt a zöld mérföldek gyűjtésével és a kapcsolódó feladatok révén a diákok és családjaik játékos formában ismerkednek meg a klímavédelemmel, a környezettudatos mobilitással és a fenntarthatósággal, ezzel pedig aktívan hozzájárulnak az éghajlatvédelemhez. 

Jelentkezni a Jelentkezési lap határidőre történő kitöltésével lehet! Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 28. csütörtök
Jelentkezési lap: https://goo.gl/forms/YlDOpkh3bDpr2waI3 

 Papírmentes kampány - 2017-ben a kampányhét anyagait a papírtakarékosság jegyében ismét elektronikusan küldjük el a résztvevő iskoláknak, és örülünk, ha az iskolák is így küldik be a legjobb pályaműveket. (Idén a zöld lépések gyűjtése is elektronikusan történik, nem lesz matricagyűjtő kiadvány és matricás ív.)  

Részletek a korábbi kampányokról az Éghajlatvédelmi Szövetség honlapján http://www.eghajlatvedelmiszovetseg.hu/index.php/mozdulj-a-klimaert és közösségi oldalán https://www.facebook.com/KlimaveddVelem olvashatók. 

Az akcióhéten a legjobb egyéni és csoportfeladatok készítőit ajándékokkal díjazzuk.
A Mozdulj a klímáért 2017-es kampánya az Európai Unió és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg, a kampány elemei nem tükrözik a támogatók álláspontját.

Web: www.eghajlatvedelmiszovetseg.hu

Kulcsszavak klímavédelem

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés