IV. Plantfiekészítő fotópályázat– a PlantTogether szervezésében

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. június 11. - 2018. június 30.

Helyszín: országos pályázat

 

Készítsük el együtt a világ legnagyobb virtuális közösségi kertjét! 


Mi az a 
#plantfie?
A saját magad által nevelt növényeddel (plant) közös "selfie". 
A kép lehet bátor, harsány, szégyenlős, kreatív, klasszikus, csoportos, kiskutyás, csajozós, paprikás, pasizós, gyerekes, fűszeres, kócos, ökörködő, gasztrobolond, unott, büszke vagy bármilyen! 


Ki nevezhet?
Bárki, aki növényt nevel.

Van korhatár?
Nincs.

Hány képpel lehet nevezni?


Plantfie kategória:
Aki részt vett a márciusi vagy áprilisi közös magvetéseken, és hivatalosan regisztrált, annak 2 db plantfievel van lehetősége nevezni!
Aki március 25-ét követően csatlakozott a PlantTogether közösségéhez, annak 1 db plantfievel lehet részt venni a versenyben!

"Egy magocska csodálatos élete" – bónusz kategória:
Készítsd el növénynaplódat egy kollázson! A kategóriában nevezők oklevélben részesülnek a díjátadón! A beküldők között kisorsolásra kerül egy 10 növényből álló magcsomag és a Mágikus kert floráriumok különdíjat ad át a kedvencének!

Egy pályázó mindkét kategóriában indulhat!

A fotó elkészítése előtt érdemes végigzongorázni a nyereményeket, mert több különdíj sejtetett bírálati nézőponttal kerül átadásra! 

Hogy kell nevezni?
Válaszd ki a számodra legkedvesebb plantfiedet/ készítsd el a fotókollázst, adj neki címet és küldd el a planttogetherisfun@gmail.com-ra Nevezés 2018 tárggyal!

Az első 100 beküldő plantfieje kiállításra kerül a Fotó Mráz jóvoltából.

Nézzük a nyereményeket! (mellékeltem róluk egy kollázst, de itt a nyereményalbum)

ArtiStamp (sorsolás)
botanikai pecsétkollekciót ajánlott fel sorsolásra, melynek tartalma: 6 db kis pecsét (3db 3×3 cm-es és 3db 4×3 cm-es) és 1db arany és 1 db fekete kis méretű tintapárna.

 Evus (különdíj)

finom, hímzett falidíszt ad át annak, aki városi harcosként talpalatnyi helyen próbál zöld oázist teremteni.

 Indirā Műhely (sorsolás és különdíj)

szemet és ízlelőbimbókat gyönyörködtető teakeverékek közül egyet a szívének legkedvesebb fotó készítőjének adja át, egyet pedig jómagam fogok kisorsolni!

 The Sorting Bags (különdíj)

egy táskából, egy hátizsákból és egy zsákból álló zerowaste nyereménycsomagot ajánlott fel a legtudatosabb #plantfie készítőjének!

 Dióbolt (sorsolás)

három, kézzel mívelt, stílusosan kerttematikájú kulcstartót ajánlott fel kisorsolásra!

 BOTANIKA (sorsolás)

festőnövényekkel megfesti a nyertes egy kedves, saját ruhadarabját az általa választott színben és mintával!

 Fotó Mráz (különdíj)

felajánlása nem csupán az, hogy előhívják az első 100 beküldő plantfe-jét, hanem különdíjat ad át a legélesebb szemű nevezőnek! A nyeremény: 1 egyszer használatos fényképezőgép a film előhívásával és digitalizálásával!

 Ökoanyu (különdíj extra teendővel)

Nagy Réka, alias Ökoanyu olyan plantfiekészítőnek fogja a Csináld magad! c. könyvét átadni, aki – állítása szerint hozzá hasonlóan – küzd az elemekkel, nincs "zöld keze" és minden apró sikernek örül! 🙂 Aki szeretné megnyerni ezt a szuper könyvet, a fotó mellett (vagy már nevezett fotója után most pótlólag) írja meg, miért az a növény a legnagyobb sikere?!

 Shamo bags (sorsolás kétszeres)

két nyereményt is felajánlott, egyik alapdarabját, a pillekönnyű ‘farmers market MESH BAG’ bevásárlószütyőt és egy idehajtom-odahajtom FUROSHIKI varázskendőt!

 PLANTETHICS (sorsolás)

felajánlása az egyik legnépszerűbb tavalyi nyereményhez kapcsolódik: idén egy pozsgásokat hordó részszarvast lehet nyerni!

 Cser kiadó (különdíj) PÁROKNAK

Fleur Daugey: A növények szerelmi élete c. könyvét a tavalyi fotópályázat többszörösen díjazott párja adja át az általuk választott fotó tulajdonosainak. Természetesen nem cél, hogy habrózsaszín jegyesfotók árasszák el a PT levelesládáját, de ha szeretnétek „nagyonszerelmes” képet készíteni, megtehetitek. A kreativitás nálatok, a lényeg: valamiképp legyetek rajta a képen Ti is és a közösen nevelt növényetek.

Plusz kérés, de nem nevezési feltétel: a nevezés mellé küldjetek pár sort arról, milyen a közös felelősségvállalás, milyen előnyei, hátrányai vannak, miben tartanak tükröt stb…

 Gyereketető (különdíj) ÓVODÁ(SO)KNAK

nagylelkű felajánlása egy-egy 10.000.- értékű vásárlási utalvány, melynek nyertesei:

egy óvodáskorút (is) ábrázoló plantfie és egy ültető-vető vagy kertjére, növényeire büszke óvodai csoport.

 Kuflik (sorsolás) GYEREKEKNEK

és a KEDD stúdió felajánlása három ajándékcsomag, ami a népszerű sorozat DVD-jét, hangoskönyvét és matricáit tartalmazza.

 Természetesen nem kell, hogy a gyerkőcök felismerhetőek legyenek a fotókon, engedjétek szabadjára bátran a fantáziátokat!

 Mágikus kert floráriumok (Bónusz kategória)

Bizony-bizony, aki magkorától kezdve fotózza a dédelgetett növényét, és a kollázzsal nevez a IV. Plantfiekészítő fotópályázatra, esélyes lesz hazavinni egy ötliteres palackkertet, egy Borostyán-floráriumot!

Beérkezési határidő: 2018. Június 30. éjfél. 

Fontosinfó: A pályázaton részt vevők hozzájárulnak, hogy képüket a PlantTogether közzé tegye online felületein, sajtómegjelenés esetén továbbítsa külső, nonprofit felhasználás céljából. 

Miként most pl ajánlom megtekintésre a tavalyi albumot! 😉

 A IV. Plantfiekészítőfotópályázat eseménye itt található.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás