Reflex természetfotós tábor

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. július 29. - 2018. augusztus 04.

Helyszín: Pápateszér

A Reflex Környezetvédő Egyesület immár 12. alkalommal szervezi meg természetfotós táborát a pápateszéri oktatóközpontjában. A tábor időpontja 2018. július 29. – augusztus 4. A kellemes nyári kikapcsolódást jelentő táborba elsősorban olyan, 13-23 év közötti fiatalokat várnak, akik rendelkeznek alapvető számítógépes és valamilyen szintű fényképezőgép használati ismerettel, de a napjainkban mindenkit elöntő képáradatban nincs meghatározó előképzettségük a vizuális kultúra területén a „jó” kép kiválasztására. A tábor célja e képesség fejlesztése, az eszközhasználat tudatos szintre emelése, a fényképezőgép funkcióinak ismerete.

A természetfotós tábor 7 napja alatt megtanítják a résztvevőket a tudatos képkészítés alapjaira, miközben megismertetik a részvevőket a természetfotózás írott és íratlan szabályaival, a környezettudatos, a világ dolgaira odafigyelő fotográfus képével. A tábor ideje alatt a résztvevők bebarangolják majd a Bakony legszebb tájait fényképezőgéppel. Az egy hét alatt készült képekből kiállítás is nyílik a tábor zárónapján Pápateszéren.

A fotótábor szakmai vezetője Szabó Béla fotográfus, fotóművész, szakoktató, a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja, A Bakony – Dr. Rómer Flóris nyomában (Vallomások képekben, fényképezőgéppel) című könyv szerzője. A szervezéséért Nagy Péter, a Reflex Környezetvédő Egyesület elnökségi tagja felel.

A fotótábor részvételi díja teljes ellátással 40.000 Ft (a kedvezményekről a jelentkezési lap tájékoztat), a maximális létszám 20 fő lehet.

Jelentkezni a jelentkezési lap visszaküldésével lehet. A jelentkezési lapot (kiskorúak esetében a szülő aláírásával) kitöltve és aláírva kell eljuttatni a Reflex Környezetvédő Egyesület irodájába (9024 Győr, Bartók Béla út 7.)

További információ és jelentkezés: Nagy Péter programvezető, Reflex Környezetvédő Egyesület. E-mail: npluszp@gmail.com, telefon: 06 30 289 9940.

Minden – a természetfotózás iránt érdeklődő – fiatalt szeretettel várunk!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás