Akkreditált pedagógus továbbképzést indít a Duna-Ipoly NP Igazgatóság

2018. augusztus 01. - 2018. szeptember 10.

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyei

60 órás akkreditált pedagógus képzés a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyein!
 

A 6 napos képzést úgy állítottuk össze, hogy az óvópedagógustól a középiskolai oktatókig a gyakorlatban is jól használható ismereteket szerezzenek a hallgatók. Előképzettségtől függetlenül lehetőség nyílik az alapvető természeti ismeretek; legjellemzőbb növény- és állatfajok, leggyakoribb társulások, geológiai és természetvédelmi alapismeretek elsajátítására.

A képzés címe „A környezeti nevelés megvalósítása terepi körülmények között a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság lehetőségeit felhasználva”.
A továbbképzés egyes programjait a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság szakemberei tartják, akik végigkalauzolják a résztvevőket a Nemzeti Park Igazgatósághoz tartozó helyszíneken.

Az ŐSZI képzés időpontjai: 2018. szeptember 20-21-22. és október 4-5-6.
Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 10.


Képzések helyszínei: Budapest: Szemlő-hegyi-, Pál-völgyi- és Mátyás-hegyi-barlang Ócsai Tájvédelmi Körzet, Tájház, Turján Ház, Árpád-kori Református templom Budai Sas-hegy TT, Kutya-hegy (terepi programok)
Esztergom: Kökörcsin Ház, Strázsa-hegyi tanösvény Szénások Európa Diplomás Terület (terepi program a Jági tanösvényen)
Hiúz Ház – Erdei Iskola és Látogatóközpont Királyréten

Részvételi díj: 85 000 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a kiadványokat, belépőket, az ebédeket, Budapestről a helyszínekre történő szállítást, és a királyréti szállás költségeit. A díj befizetésének módja átutalás. A bankszámlaszámot a jelentkezőknek megküldött részletes továbbképzési tájékoztatóban tüntetjük fel.
A tanúsítvány kiadásának feltételei: a gyakorlati foglalkozásokon való részvétel, a tematikai egységekben megjelölt feladatok elkészítése, a záró dolgozat elkészítése és az elméleti ismeretekről szóló teszt kitöltése minimum 60%-os megfeleléssel.

JELENTKEZÉSI LAP, Minőségbiztosítás, és további információ: dr. Jankainé Németh Szilvia +36 30 663 4614, nemethsz@dinpi.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés