Te mire ugrasz? Pályázat a 11. Fenntarthatósági Naphoz

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. augusztus 05. - 2018. szeptember 14.

Helyszín: országos pályázat

A Magyar Telekom kreatív pályázatot hirdet a 11. Fenntarthatósági Naphoz kapcsolódóan. A vállalat szeptember 14-ig három kategóriában várja fenntarthatósági témakörben azokat a pályaműveket, melyek választ adnak az idei év központi kérdésére: „Te mire ugrasz?”.

A Telekom 2018. szeptember 29-én tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Fenntarthatósági Napot az Akvárium Klubban. Az idei fesztiválkonferencia központi témája az „elevenség”. A szervezők a szekcióbeszélgetések során a fenntarthatóság pillérei mentén azt vizsgálják, hogy környezetünkben, társadalmi-, gazdasági- és egyéni szinten mi és milyen formában vált ki hatást, mi az, ami megmozgat.

A téma kapcsán kiírt pályázat fő kérdése: „Te mire ugrasz?”, ami további kérdéseket is felvet. Vajon csak akkor mozdulunk, ha már betelt a pohár, vagy instant érkeznek a tettek? Mikor van megindulás, és mikor nincs megállás?

Az alábbi három kategóriában lehet pályaművet beküldeni 2018. szeptember 14-ig:

— Film (1-3 perces kisfilm)
— Zene vagy slam
— Kreatív alkotás (fotó, rajz, festmény)

A beérkezett pályázatokat öttagú szakmai zsűri értékeli, melynek tagjai: Pásztor Anna énekesnő, színész, táncművész, Rohonyi Gábor rendező, Szegedi Csaba kolorista, a MOME tanára, Szabó Béla, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatója, és Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom fenntarthatósági központ vezetője, a Fenntarthatósági Napok főszervezője.

A szeptember 14-ig beérkezett pályázatok közül a szakmai zsűri döntése alapján egy-egy kategóriában 3 díj kerül kiosztásra. A legértékesebb díjak között szerepel 2 fő részére belépőjegy és repülőjegy a 2019-es Sarajevo Nemzetközi Filmfesztiválra, vagy 2 fő részére belépőjegy és repülőjegy a 2019-es dubaji Creative Festival rendezvényre, míg a zene/slam kategória első helyezettje 200.000 forint értékű hangszervásárlási utalványt vehet majd át.
A rendezvényen bemutatott alkotások közül a látogatók szavazataikkal döntik el, hogy ki nyerje el a 11. Fenntarthatósági Nap közönségdíját, ami egy Airwheel M3 elektromos gördeszka.

A szeptember 29-i Fenntarthatósági Nap végén – az afterparty részeként – ünnepélyes díjátadó keretében a zsűritagok részvétele mellett kerül sor az eredményhirdetésre és a díjak átadására.
A részletes pályázati felhívás a rendezvény hivatalos weboldalán az alábbi linken érhető el: http://www.fenntarthatonap.hu/palyazz

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás