Nagyerdő természetvédelmi önkéntes tábor - jelentkezési határidő július 25!

2018. augusztus 21. - 2018. augusztus 30.

Bodaszőlő község

NAGYERDŐ TERMÉSZETVÉDELMI ÖNKÉNTES TÁBOR
A tábor olyan jelentkezőket – elsősorban fiatalokat – várunk, akik elkötelezettek a természetvédelem és a fenntarthatóság ügye iránt és szívesen vállalnak önkéntes tevékenységet ennek érdekében. A tábor ideje alatt a résztvevőknek vállalniuk kell, hogy szakmai irányítás mellett bekapcsolódnak a gyakorlati természetvédelmi tevékenységekbe (pl. erdőtisztítás, özönnövényírtás, mesterséges élőhelyek kialakítása).
A táborozók a tíz nap alatt megismerhetik a Debrecen környéki erdők élővilágát, valamint a hajdúsági táj és a környező városok értékeit és hagyományait. Ezentúl az aktív résztvevők szélesíthetik szakmai ismereteiket és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a természetvédelem területén.

A tábor során a résztvevők számára teljes ellátást biztosítunk (éjszakázás ifjúsági szálláson), napi háromszori étkezéssel és számos kiegészítő ismeretterjesztő és rekreációs programmal. Cserébe az önkéntes munkáért!

Tábor ideje: 2018. augusztus 21- 30.
Tábor helye: Bodaszőlő község (Erdei tábor)

Részvételi díj nincs!

A jelentkezési határidő: 2018. július 25.

Várjuk önkéntesek jelentkezését!

Bővebb információ és jelentkezés: Kovács Szabolcs táborszervező e-mail : info@zoldkor.net
telefon : 0036(52) 280-038

A táborok megvalósítását az Európai Unió Románia-Magyarország Határ Menti Együttműködési Program 2014-2020, valamint Magyarország Kormánya támogatja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés