XIII. Hazai LCA konferencia

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. november 21.

Helyszín: Szentendre, Dózsa György u. 26.

Életciklus-elemzés a környezettudatos döntések szolgálatában”

XIII. Hazai LCA konferencia

2018. november 21.

LCA Center Egyesület, Magyar Életciklus-elemzők Szakmai Egyesülete és az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft közös szervezésében.

Az LCA konferencia a hazai életciklus-elemzéssel foglalkozó szakemberek éves fóruma, ahol rendszeresen bemutatásra kerülnek az új a kutatási eredmények, az előző évben született diplomamunkák.

A konferencia főbb szakmai területei: az LCA módszertani kérdései, esettanulmányok, összehasonlító elemzések az ipar, építőipar, energetika, élelmiszer gazdaság, hulladékgazdálkodás területéről, de a  gazdaság egyéb szektoraiból is.
Várjuk előadók jelentkezését: életciklus-elemzés, életciklus költségelemzés, társadalmi életciklus elemzés, életciklus fenntarthatósági elemzés, körforgásos gazdaság és életciklus-elemzés, PEF és EPD, hulladékgazdálkodás, környezettudatos tervezés, életciklus menedzsment, környezetpolitika és stratégia megalapozás témakörökben a gazdasági élet és akadémiai szektor és civil szervezetek területéről!

JELENTKEZÉS ELŐADÓKNAK: rövid absztrakttal, legkésőbb október 10.-ig az online jelentkezési lap kitöltésével. Az előadások elfogadásáról a jelentkezőket október 20-ig értesítjük. A nyomdakész előadások leadási határideje november 10.

JELENTKEZÉS RÉSZTVEVŐKNEK: a részvétel regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékát 2018. október 31-ig jelezze az alábbi linken. Részvételi díj a konferencia előadóknak és diákoknak ingyenes, egyéb esetben 5000Ft/fő. Kérjük a regisztrációs lapon azokat az adatokat adja meg, amelyek a számlára kerüljenek!

MEGKÖZELÍTÉS: a rendezvény pontos címe: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft., 2000 Szentendre, Dózsa György u. 26.

Tömegközlekedéssel: Újpest Városkapu buszmegállóból induló 890-es (indul a 7-es kocsi állásról: 8:35; 8:55;) Szentendrére induló autóbusszal, és a Papírgyári megállónál kell leszállni.

Parkolási lehetőség: az épület melletti kijelölt parkolóban

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás