Leromlott élőhelyek gyepvetéssel történő helyreállítása

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. március 07.

Helyszín: Kecskemét Liszt Ferenc utca 19.

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság tisztelettel meghívja a „Kiemelten fontos, gyepekhez kötődő állatfajok megőrzése a Pannonrégióban, Magyarországon és Szerbiában” PANNONSTEPPES – HUSRB/1602/12/0065 elnevezésű Interreg-IPA projekt rendezvényére. A workshop a „leromlott élőhelyek gyepvetéssel történő helyreállítása” témában kerül megrendezésre.

Időpont: 2019. március 7. 10-16 óra

Helyszín: Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság, Természet Háza, 6000 Kecskemét Liszt Ferenc utca19.

A rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson kutatók, természetvédelmi szakemberek számára, hogy bemutassák eredményeiket, megosszák gyakorlati tapasztalataikat a fenti témában. Az előadások között szívesen látjuk nem csak tudományos módszerekkel kiértékelt vizsgálatok eredményeit, hanem kifejezetten a gyakorlati kivitelezésben szerzett tapasztalatok bemutatását is.

A rendezvény nyelve magyar, szinkrontolmácsolással a szerb partnerek részére. Az eredmények bemutatására előadás formájában nyílik lehetőség.
Előadások hossza: 15 perc + 5 perc kérdések és válaszok.
Előadónak jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: bakosk@knp.hu

A workshopon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, a bakosk@knp.hu email címen legyen szíves jelezni 2019. február 22-ig. A terem maximális befogadóképessége 80 fő.

Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjaihoz: Bakos Katinka, bakosk@knp.hu, Vajda Zoltán vajdaz@knp.hu e-mail címen!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás