Különleges újdonságokkal nyit kaput a Körösvölgyi Állatpark

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. március 15.

Helyszín: Szarvas Anna-liget

A téli zárva tartást követően ismét megnyitja kapuit látogatói számára a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark. A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság szarvasi bemutatóhelyén idén is számos újdonsággal készülünk vendégeink számára. 
2019. március 15-én sok szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket Kikeleti Kapunyitó rendezvényünkre, melynek keretében, a 9 órai kapunyitást követően 10 órakor ünnepélyes átadásra kerülnek az Anna-liget tél folyamán elkészült vadonatúj interaktív tanösvényelemei és bemutatkoznak a park legújabb állatfajai.
 
Kedvcsinálóként eláruljuk, hogy napos idő esetén kipróbálható lesz az ország egyetlen, interaktív természetismereti napórája, melynek megismerését izgalmas program keretében szakértő is segíti majd.
 
A rendezvényen közösen utazunk vissza a múltba, hogy tanulmányozhassuk milyen volt hajdan a fokgazdálkodás. Vendégeinkkel valódi„árasztásba” fogunk majd az Anna-liget vizes élőhelyének szegletében.
 
A családosan vagy csoportban érkezők természetismereti játékokban is kipróbálhatják magukat. Aki szeretné tesztelni ügyesebb-e egy hollónál,vagy hogy milyen nehéz dolog egy igazi fészket megépíteni, esetleg szabadtéri társasjátékban versenyezne társaival, annak már most érdemes bejegyezni naptárába a sok meglepetést tartogató programunkat.
 
A tíz új tanösvény elem mellett természetesen az állatpark régi és új lakói is várják már a vendégeket. A legújabb állatfajokkal testközelből és szakvezetővel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
 
A Körösvölgyi Látogatóközpontban szintén március 15-től tekinthető majd meg a „Légivadászok nyomában”kiállítás. A Herman Ottó Intézet és a Magyar Természettudományi Múzeum szitakötőkről szóló izgalmas anyaga, Danyik Tibor kutató páratlan grafikáival egészül ki.
 
Idei árainkról kedvezményeinkről, szolgáltatásainkról, programjainkról, nyitvatartási rendünkről erre a linkre kattintva tájékozódhat.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás