Forgó Morgó rajzpályázat gyerekeknek

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. október 01. - 2018. december 14.

Helyszín: országos pályázat

Kedves Gyerekek, kedves Szülők, kedves Pedagógusok!

A 2016-ban, Forgó Morgó 10. születésnapján megjelent Forgó Morgó a tengeren című mesekönyv, majd az idén megjelent Körforgó Morgó, az új barát című mesekönyv után itt a folytatás! A Lehetséges? című új mesekönyvben a két főszereplő, Kati és Peti ismét új barátokat szereznek: ezúttal megismerkednek a vízóra-testvérekkel, Csobogáttal és Csobogátával. Ebből talán már gondolhatjátok, hogy a mesekönyv fő gondolatai a víz köré épülnek, de nem csak környezetvédelmi szempontból… A többi maradjon meglepetés az olvasáshoz, melyhez jó szórakozást kívánunk!

Szóval, a történetek már megvannak, de valami még nagyon-nagyon hiányzik: a rajzok, képek az egyes mesékhez. Arra gondoltunk, hogy követjük a korábbi hagyományainkat, és ebben a mesekönyvben is gyerekrajzokkal színesítjük a meséket!

Gyerekek! Olvassátok el a meséket és rajzoljátok le a kedvenc jeleneteteket!

A mesekönyv története önmagában is megállja a helyét, de valójában a két korábbi történet folytatása, néhány visszautalással a cselekmény korábbi eseményeire. Ha még nem olvastátok az első két mesekönyvet, és van kedvetek, itt találjátok őket: http://forgomorgo.hu/mese

Jó rajzolást kívánunk minden lelkes Pályázónknak!

Az új mesekönyv tervezete, a pályázati útmutató és a nevezési lapok  ITT ELÉRHETŐ >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás