Kerka – Mura vizimuri – jelentkezés 2018. július 13!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. július 14. - 2018. július 15.

Helyszín: Kerkaszentkirály indulással

URL: pisztrangkor.hu/kerka-mura-vizimuri

Ha szeretsz a családoddal, barátaiddal vagy kollégáiddal vadregényes folyókon evezni és bírod a kihívásokat, akkor itt a helyed!

Próbáljátok ki magatokat Magyarország első raft versenyén, ahol nemcsak a gyorsaság számít, hanem a felkészültség és megfigyelő képesség is. 5 és 8 fős csapatokat várunk, akik rendelkeznek evezős tapasztalatokkal, ugyanakkor nem profi evezősök vagy túravezetők, szeretik a természetet és igazi csapatjátékosok, itt ugyanis nemcsak evezni kell, hanem tájékozódni, izgalmas feladatokat megoldani, akár mászva, fáról függve vagy éppen kerékpározva…

A találkozás helye: Szombaton: Kerkaszentkirály, Természet Háza. Vasárnap a programtól függően: Kerkaszentkirály, Természet Háza (gyalogos és kerékpáros túrák); Muraszemenye, Hódvár Vízitúra Kikötő (vasárnapi raft túrák)

Ár: A részvétel ingyenes, de a szombati nevezés 10.000 Ft / csapat kaucióhoz kötött, melyet a személyes helyszíni regisztrációkor visszafizetünk.

Időpont: 2018. július 14. – 15.

Jelentkezés: 2018. július 13. péntek éjfélig előzetes online regisztráció szükséges mindkét naphoz külön-külön. Hogy elkerüljük a természet túlzott zavarását, ezért limitáltuk a csapatok számát: 10 db 4-5 fős és 16 db 6-8 fős csapat nevezhet. A jelentkezés feltétele a betöltött 10 éves életkor. A Mura határfolyó jellege miatt hozzatok érvényes útlevelet vagy személyi azonosító okiratot.

Regisztráció

A felkészüléshez olvassátok el ezt: Tájbemutatás

 A rendezvényt a Pisztráng Kör Egyesület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósággal megkötött szerződés alapján szervezi és bonyolítja.
A rendezvény az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Program – ATHU003 számú – PaNaNet+ rövidcímű projekt keretében valósul meg.
A PaNaNet+ projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás