Pályázz a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj 2019-re!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. január 07. - 2019. február 17.

Helyszín: országos pályázat

1997. óta világszerte minden évben több ezer, 15-20 éves, középiskolás fiatal készül arra, hogy munkáját bemutathassa a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj (Stockholm Junior Water Prize) döntőjén. Közülük az egyes országok versenyének győztesei jutnak el a svéd fővárosba, ahol a Víz Világhét keretében lezajló nemzetközi versenyen képviselhetik országukat.

2019 év mottója: Az ifjúság a víz jövője

A verseny nyelve angol. A végső győztes a svéd trónörököstől, Viktóriától, a verseny védnökétől veheti át a díjat, ami nem csupán egy szép kristályszobor, de 15.000 dollár is. A nyertes iskolája is 5000 dollár jutalomban részesül.

A hazai versenyt a GWP Magyarország Alapítvány szervezi, számos partnerszervezet segítségével és támogatásával. A pályaművek olyan helyi, regionális, országos vagy globális témával foglalkozhatnak, melyeknek környezetvédelmi, tudományos, társadalmi, vagy műszaki jelentőségűek.

Nevezni egyénileg, vagy egy maximum kétfős csapattal lehet egy egyoldalas angol nyelvű kivonat beküldésével az www.ifivizdij.hu honlapon keresztül.

Határidő: 2019. február 17. A verseny további lebonyolításáról a honlapon keresztül tájékozódhat.

A nyertes (csapat) képviseli Magyarországot augusztus végén, a Stockholm Junior Water Prize nemzetközi döntőjében, a stockholmi Víz Világhéten. Költségeit a versenyszervezők fedezik.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás