Tavaszi madárfotós játék

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2017. március 15. - 2017. április 30.

Helyszín: országos verseny

Kedves Madárbarát, Kedves Partnerünk! A mYnest a tavasz beköszöntével új madárfotós versenyt indított el 4 kategóriában, melyben 40 értékes díj vár átadásra!

 A játék célja: fotózzunk le együtt minél több és minél többféle madarat. Külön díjazzuk a látványosabb madárfajokat és a vicces madárfotókat.
A játék időtartama: 2017.03.15 – 2017.04.30
Játékszabályok:

– Fészeknél készült képekkel NEM lehet pályázni! A fészeknél történő fotózás zavarja a kotló madarat, és adott esetben a fészkelés meghiúsulásával járhat, ami természetvédelmi szempontból nem elfogadható.

– Csak saját fotóval lehet pályázni, másolt fotókat, képernyőről mentett képeket nem fogadunk el.

– Korábban készült fotók is felhasználhatók, de csak azok, amelyek még nem kerültek feltöltésre a mYnest applikációba.

– Írd le, hogy hol, mikor, milyen körülmények között és milyen géppel sikerült elkészíteni az adott fotót – ezzel segítesz a többieknek is. –

Egy madárról legfeljebb három képet tölts fel! – Igyekezz, hogy egy fotó éles legyen, azon lehetőleg egy madár szerepeljen, és az minél jobban töltse ki a képet! Az életlen képek, vagy azok, amelyeken a madár a kép kevesebb, mint 40%-át tölti ki, automatikusan kiesnek a versenyből, kivéve, ha valamilyen különleges élethelyzet látható a fotón. Tipp: – Hol fotózhatsz sok és szép madarat tavasszal?

Részletek a Blog bejegyzésünkben: https://www.mynest.hu/2017/03/15/tavaszi-mynest-jatek/

Valamint a FB oldalunkon: https://www.facebook.com/mynestbird/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Kérem, lehetőségük szerint Önök is hívják meg ismerőseiket és partnereiket hírlevélben és facebook felületen erre a játékra!

Nagyon köszönjük! mYnest csapat

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás