IV. Parkerdő Kupa és Erdei Családi Nap

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. május 12.

Helyszín: Pilisszentiván

Letölthető anyag

IV. Parkerdő Kupa és Erdei Családi Nap Május 12-én, szombaton, Pilisszentivánon rendezik a IV. Parkerdő Kupát, ahol a főváros környékén dolgozó fakitermelő szakemberekből álló csapatok mérik össze tudásukat.
A látványos bemutatókkal és családi programokkal színesített vetélkedő egyben a Stihl Országos Fakitermelő versenysorozat regionális versenye is, ahol a biztonságos és pontos munkavégzés mellett az erdőkkel kapcsolatos ismeretterjesztő programoké lesz a főszerep.

Idén új helyszínen, a pilisi régió szívében, Pilisszentivánon rendezik a már hagyományosnak számító, mintegy 15 csapatot fogadó fakitermelő versenyt, a Parkerdő Kupát. A Stihl országos versenysorozatának részeként futó megmérettetésen a szervezők elsődleges célja, hogy a biztonságos munkavégzés fontosságára hívják fel a figyelmet. Az örökerdő-gazdálkodás módszerét alkalmazó Pilisi Parkerdőben emellett elengedhetetlen a pontos és kíméletes munkavégzés, amihez a versenyzők tökéletes technikai és fizikai felkészültsége szükséges. A látványos vetélkedőt a világ élvonalában versenyző Stihl Timbersports bemutató és számos családi program teszi feledhetetlenné.
A Budakeszi Vadaspark városban élő állatokat mutat be az érdeklődőknek, akik közül a bátrabbak még a kiállított erdészeti gépekre is felülhetnek. A jó hangulatról a Pilisszentiváni Fúvószenekar gondoskodik, így az egész családnak érdemes ellátogatnia a számos újdonsággal jelentkező rendezvényre!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás