Cápafesztivál

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2018. július 16. - 2018. július 22.

Helyszín: Nat Geo Wild

A Nat Geo Wild idén júliusban is egy egész hetet szentel a tengerek rettegett ragadozóinak.
Tudta Ön, hogy a cetcápa a legnagyobb jelenleg élő halfaj? És hogy a grönlandi cápa akár 400 éves koráig is élhet? A Nat Geo Wild tematikus programsorozatából számos hasonló érdekesség kiderül, július 16-22. között ugyanis a cápáké a főszerep a tévécsatornán.

A Cápafesztivál keretében minden nap új cápás filmek várják a nézőket, lenyűgöző felvételekkel és megdöbbentő tényekkel. A műsorok szakértők segítségével mutatják be az egyes fajok életmódját, vadásztechnikáit, valamint a rájuk leselkedő veszélyeket. A 700 cápa című műsor felvételeihez hasonlót valószínűleg még sosem láttak a nézők, a film ugyanis olyan viselkedésmódokat is bemutat, melyeket most sikerült először lencsevégre kapni.

A nagy cápák titkai a dél-afrikai partok elé; a legerősebb, legnagyobb termetű cápák birodalmába kalauzolja a nézőket. A Cápák a tonhalak ellen látványos módon mutatja be, hogy bizony a cápáknak is akad méltó ellenfele. A Cápák a strandon sorozatban pedig cápatámadások túlélői mesélik el, hogyan sikerült megmenekülniük a halál torkából.
Cápafesztivál – július 16-22. között új premierekkel a Nat Geo Wildon! 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás