OKJ-s Hulladék-telepkezelő képzés Jelentkezés: 2019. március 10-ig!

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. március 30. - 2019. december 15.

Helyszín: Budapest

URL: hosz.org/tanfolyamaink/okj-s-tanfolyamok

Email cím: oktatas@hosz.org

Letölthető anyag

OKJ-s Hulladéktelepkezelő képzést indít a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége

Még idén szerezhetnek államilag elismert szakvizsga bizonyítványt a 32 851 02 OKJ azonosító számú Hulladéktelepkezelő, alsó-középfokú szakképzettséget nyújtó tanfolyam résztvevői. Ez a képzettség megfelel a 439/2012. (XII. 29.) Kormányrendelet 7.§ m) pontban a hulladékgazdálkodási tevékenység engedélyezési feltételeként meghatározott „legalább középfokú környezetvédelmi szakirányú végzettség” kritériumnak, valamint a 2009. évi LXI. törvény 6.§ (1) bekezdés f) pontja által a fémkereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások számára előírt feltételnek. A HOSZ képzésének Pest Megyei Kormányhivatalnál vezetett közhiteles nyilvántartás szerinti engedélyszáma: E-000724/2014/A001

A tanfolyam erőssége évek óta, hogy a több mint húsz fős oktatói csapatot a szakmában elismert vezetők, szakértők alkotják, így a résztvevők a napi gyakorlatba azonnal átültethető tudást szerezhetnek. Vezető oktatók: Dr. Pozsonyi Katalin (egyéni ügyvéd, adótanácsadó), Balika István (okleveles kohómérnök, Metalex 2001 Kft. elektronikai hulladék ágazatvezetője), Dr. Hornyák Margit (okleveles vegyészmérnök, egyetemi doktor, környezetvédelmi szakértő), Höflinger Norbert (mérnök-tanár, a HWD Recycling Kft. stratégiai igazgatója), Horváth Erika közgazdász, a Klarwin Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Toronyi Zoltán közgazász, KEXPORT Klaszter menedzser. Minden eddigi képzés kiemelkedő szakvizsga eredménnyel és rendkívül magas elégedettségi mutatókkal zárult. A tanulást oktatási segédletek is támogatják.

A Hulladéktelep-kezelő tanfolyam képzési moduljai: hulladékkereskedelem és -gazdálkodás, hulladéktelep-kezelés, hulladékgyűjtés és –szállítás, hulladékválogatás és –feldolgozás. A gyakorlati képzés hatékonyságát telephelyekre szervezett oktatások fokozzák.A tanfolyamokra alapvetően szombati napokon kerül sor, az üzemi gyakorlatok várhatóan nyolc-kilenc alkalommal hétköznapokon vannak. A 270 órás kötelező óraszám az előzetes tudásméréseken nyújtott teljesítmény alapján rövidíthető. Az időbeosztást a képzés indulásakor ütemterv formájában megkapják a résztvevők. Az elméleti és gyakorlati részből álló szakvizsgán a négy modulzáró vizsgát sikeresen teljesítő diákok vehetnek részt.

A tanfolyam – megfelelő létszám esetén – márciusban/áprilisban indul. Részletes tájékoztatás Szövetségünk honlapján (www.hosz.org).
Jelentkezési lap: HOSZ OKJ jelentkezés (75 KB word)

Jelentkezés: 2019. március 10-ig!

További előkészítés alatt álló oktatás: Katonai robbanószerkezet felismerő tanfolyam, Fémkereskedő képzés.

Információ kérhető: Major Ágnes képzési vezető, e-mail: oktatas@hosz.org
telefon:+36 1 422 1428, +36 30 900 7323

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás